خب چه طور کنار اومدی من برا بچه ام خیلی ناراحتم اصلا به روشون بیارم؟؟
واقعا ناراحتی
ولشون کن
زوری که نمیشه کسی را وادار کرد بچه را دوست داشته باشه البته اینا از من متنفرن خودش ون یه گندی بالا اوردن پشت من حرف زدن الان دستشون رو شده برا همین نمیان
بعدم من چرا باید ناراحت باشم ادم های این قدر سطحی و بی فرهنگ بچه م را دوست نداشته باشن
اصلا همون بهتر رفت و امد نداریم و گرنه گند میزدن به زندگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداوند خواهرت راببخشه دروغ راقاطیه حرفاش نکنه عزیزم دروغ گفتن خودش معضلیه فکرنکنم بادروغ کسی بره با ...
خودمم بدم یاد از این رفتارش😅بخصوص اوندوبل وسوبل گفتن قیمتها ... ولی خانواده شوهرش خسیسن.
میگه اینجوری لااقل برای پسرم خسیس بازی درنمیارن. نمگیم استارتر دروغ بگه.. ولی خودش وبچشو پیششون بالا ببره که اوناهم متناسب با شان ووضعیت خودشون بهش نگاه کنن..وقتی به برادر شوهرش خونه وماشین دادن دارن باغ میسازن یعنی وضعشون خوبه.. سیصد کم بوده. اگر وضعشون ضعیف بود میگفتم ده بارهمتشکر کنی..
دیگه هر کسی طبق رسم و رسوم و بضاعت خودش اگه برای بقیه نوه ها بیشتر انجام دادن دلخوریت به جاست ولی ا ...
برا بقیه نوه ها طلا و سیسمونی کامل دادن برا بچه من یه تومن پول منم خیلی ناراحت شدم چون ب بقیه عروسا کادو عقد ۳۰گرم طلا دادن ب من سر عقد یه تومن پول کلا فرق میذارن