2777
2789

منم لایک کنین 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کار کنی از قبل؟؟؟ خب بزار ضریب هوشیش دستت بیاد مگه امتحان مدرسست ک از قبل کار کنی بپرسی ... تست هوش میگیرن و تست شنوایی و بینایی .. سلامت جسمی و مو دندون رو چک میکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره بردم رد شده بچه شما رد شده مرحله اول 

سوالات سنجش کلاس اول و پیش دبستانی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۴👇👇❌❌

پرسش هایی درباره نام، نام خانوادگی و سن نوآموز

پرسش سوال هایی درباره نام والدین

شمارش اعداد تا مقدار مشخصی مانند 1 تا 10 یا 1 تا 20
مثلا سه تا مداد بده به من؛ ٦ تا از انگشتانت رو نشان بده

سوالاتی را در مورد یک تصویر یا تصاویر. ( توصیف، شمارش، شباهت ها و تفاوت ها)
یا  جدا نمودن مهره ها و یا دکمه های مثل هم

ترسیم یا رنگ کردن یک نقاشی برای سنجش مهارت دستان در نوشتن و به دست گرفتن مداد

سنجش مهارت های ابتدایی و بدنی کودک با طرح درخواست هایی مانند لی لی رفتن و یا در آوردن کفش

سوالاتی درباره نسبت های فامیلی (مثل برادر پدرت چه کسی می شود)

درخواست خواندن شعر یا تعریف یک داستان

تکمیل یا رنگ کردن یک نقاشی ناقص توسط کودک

طرح سوالات اطلاعات عمومی مانند رنگ اشیا مختلف یا سوالاتی مثل در چه فصلی برگ ها می ریزند

دسته بندي ها:
مثلا ٤ تا ميوه بگو يا ٤ تا وسيله برقي بگو

حل مساله ي كودك:
سوالاتي در مورد حل مساله ي كودك؛ مثلا اگه خونتون آتش بگيره چه كار ميكني؟

اگه تو خيابان گم شي، چه كار ميكني؟

تعريف داستان از روي تصاوير
در این مبحث استدلال کلامی از جمله پاسخگویی به سوالات شروع شونده با چرا؟ و تئوری ذهن کودک مورد بررسی قرار میگیرد.

راست و چپ:
ممكن است از كودك خواسته شود دست راست را بالا بياورد يا با دست چپ، گوش راست را بگيرد.

رنگ ها:
كودك بايد رنگ هاي اصلي را بشناسد و بتواند براي هر رنگ مثال بزند؛ مثلا آبي مثل آسمان ، قرمز مثل انار و…

تعریف واژه ها:
ممكن است از كودك خواسته شود تا كلمه اي را تعريف كند؛ مثلا موز چيه؟ چاقو چيه؟ و …

بيان تفاوت يا شباهت بين دو كلمه اي كه گفته شده:
مثلا فرق روز و شب، فرق ماهي و كبوتر و شباهت گيلاس و موز ، شباهت ماه و خورشيد و …

كاربرد وسايل:
مثلا بشقاب براي چيه؟ يخچال براي چيه؟ و…

حافظه:
ممكن است براي تست حافظه، يك جمله، يا چند كلمه يا چند عدد به كودك گفته شود تا تكرار كند.

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اره بردم رد شده بچه شما رد شده مرحله اول 

خواهرشوهرم ۳ ۴ روز پیش برد گفت دخترم قبول شد. نمیدونم چیا پرسیدن

پارسال ک من دخترمو بردم گفت عکس ی چمدون دادن گفتن چیا توش میزارن.

یا عکس یخچال دادن

رنگ هارو پرسیدن. 

توپ تو دستش گرفت راه رفت و ازش خواستن جلو عقب بره

بچه باید تمرکز روی کلام طرف داشته باشه. خوب بشنوه و خوب تمرکز کنه ببینه چی ازش میخان

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻