دوستان من دختری 31ساله هستم و مجردم .دوستان اگه ذکری و دعایی داشتین که یه ازدواج موفق داشته باشم منو راهنمایی کنین.کسانی که از ذکر هاشون نتیجه گرفتن هم بگن 😔
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
دعای مشلول و یستشیر تا ۴۰ روز بخون هر صبح و شام خواستگارات زیادمی شن..البته برا من زیاد می شدن ولی بازم جور نمی شد..من استغفار امام صادق رو روزی ۴۰۰ بار تا ۶ ماه با رعایت تقوا و توکل خوندم سر شش ماه جور شد..اینو مسءول نهاد گفت که هر کس با رعایت تقوا و توکل بخونه من تضمین می کنم ازدواج کنه و بعد بیاد یقه منو بگیره..
این استغفار برا افزایش علم و روزیه..می گفت چون ازدواجم یه روزی هست مصداق پیدا می کنه
عزیزم این آیه رو بنویس ، بنداز گردنت ، ان شالله یه ازدواج خوب نصیبت میشه
بسم الله الرحمن الرحیم وَ من کلّ شئ ٍ خلقنا زوجین ِ لعلکم تَذکرونَ اللهم بحقّ قولکَ هذا و بحقّ محمد و آلهِ اَن ترزُقَ هذا المرءه زوجاً موافقاً غیرَ مخالفٍ بحقّ محمدٍ و آله اجمعینَ
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
میدونم ربطی نداره ها ولی بدحجابی یانه کم باز میپوشی؟