2777
2789
عنوان

هنوز زدواج نکردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله سوره حسر چله زیارت عاشورا هدیه به شهید ابراهیم هادی 

چله سوره طاها دعای معراج چله سوره یاسین 

نماز جعفر طیار و چله حق شناس ک میگن رد خور نداره

خوندی التماس دعا حاجت روابشی

واسه منم دعا کن

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

دعای مشلول و یستشیر تا ۴۰ روز بخون هر صبح و شام خواستگارات زیادمی شن..البته برا من زیاد می شدن ولی بازم جور نمی شد..من استغفار امام صادق رو روزی ۴۰۰ بار تا ۶ ماه با رعایت تقوا و توکل خوندم سر شش ماه جور شد..اینو مسءول نهاد گفت که هر کس با رعایت تقوا و توکل بخونه من تضمین می کنم ازدواج کنه و بعد بیاد یقه منو بگیره..

این استغفار برا افزایش علم و روزیه..می گفت چون ازدواجم یه روزی هست مصداق پیدا می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

عزیزم این آیه رو بنویس ، بنداز گردنت ، ان شالله یه ازدواج خوب نصیبت میشه  

بسم الله الرحمن الرحیم  وَ من کلّ شئ ٍ خلقنا زوجین ِ لعلکم تَذکرونَ اللهم بحقّ قولکَ هذا و بحقّ محمد و آلهِ اَن ترزُقَ هذا المرءه زوجاً موافقاً غیرَ مخالفٍ بحقّ محمدٍ و آله اجمعینَ

چله سوره حسر چله زیارت عاشورا هدیه به شهید ابراهیم هادی  چله سوره طاها دعای معراج چله سوره یاس ...

فقط اینکه با خلوص نیت و ترک گناه بخون

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

عزیزدلم نماز اول وقت

چله حق شناس

نماز شب ونماز جعفر طیار

وحدیث کسا عالییین

استغفار وجبران گناهان ،توسل به شهدا واهل بیت و.....

تو جامعه ومجالس زنانه سنگین ومتین حضور داشته باش و...

از ته دل از خدا بخواه ان شاءالله به وقتش یه خوبش نصیبت میشه عزیزم😍 واز همه جز خدا امید تو ببر😍

تویی تنها امیدم یا رب❤
من نه برای ازدواج بلکه برای حاجات دیگه چله حدیث کسا میخواندم واقعا جواب میگرفتم .شما هم بخون از ته د ...

برای حاجترواییتون ختم گروهی میزاریم و 

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

نماز اول وقت نماز اول وقت نماز اول وقت 

اسی اهل نماز هستی؟

میدونم ربطی نداره ها ولی بدحجابی یانه کم باز میپوشی؟

ان شاالله ازدواج مناسب وعالی نصیبت بشه عزیزم.نمازاول وقت ونمازشب وتا۴۱روز روزی ۴۱مرتبه سوره عبس  به نیت رفع گره های ازدواجت وزندگیت بخون

ان شاالله حاجتت می گیری 

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
گلم برامن هم سواله ؟ خب سایت مجازیه شاید نکته ای رو بگه که هیج جا نگفته به درد مون بخوره استفادش کنی ...

عزیزم به بهانه استفاده تجربه دیگران نباید دیگران ناراحت کنیم درست نیس .