2777
2789

من عقد هستم 

اولین روز مادری که عقد بودم با گل و کادو و کیک بزرگ و یه لباس مجلسی تقریبا رفتم خونشون  دوروز بعد عقد بود ... 

خلاصه این آدم نه تنها تو کل مدت عقد هزارتومان برای ما خرج یا حتی کمک هم نکرد بلکه مدام با تیکه هاشون تحت فشار گذاشتناشون اذیت کردن 

حتی یه سری از پول همسرم تو خونه برداشته بود چند میلیون خرج کرده بود بعدا بهش گفته بود 😐😐😐 

ولی در عوض برای دامادشون که مدام باعث میشه ابروشون بره جون میدن فقط 

همه کار برای حفظ آبرو و بالا کشیدن دختر و دامادشون میکنن 

ولی برای همسر من که از بچگی کار کرده درامدشو تقدیم خانواده کرده چون پدر خانواده  جوان و سالم و بیکار بوده😐

چین و چروکهای صورت همسرم از پدر خودم هم بیشتره بس که فکر و خیال اینارو تو مجردی کرده ... از بعد عقد هم کلی خوبی در خقشون کردیم ولی از من نفرت دارن اصلا انگار 

حالا بگذریم در عوض مادر من کلی هوای همسرم رو داشته. کلی قایمکی دور از چشم بقیه حتی پدرم کمک مالی بهش کرده سر چند جریان مختلف 

چند جا دستمپونو گرفته 

خلاصه حتی بازار هم می‌ره یه چیزی براش میخره  از من بیشتر حواسش به همسرم هست ...

همسرم میگه مامانت هوامونم خیلی داشته الان دستم خالیه خوب نمیتونم جبران کنم براش ولی یکم کادوش بهتر از کادوی مامانم باشه 

حالا پیشنهاد اینه برای مادر خودم یک ملیون و دویست اینطورا پول نقد رو گل آرایی کنیم ببریم براش 

برای مادر خودش یه سکه سیصد چهارصد تومنی ( جریان این سکه هم اینه کادوهای عقدمون رو نداد و بعد عقدمون برای پاگشا و انواع عید های هرسری بر می‌داشت از همین کادوهای خودم یکی میآورد 😐) 

چیکار کنم الان؟ 

از طرفی انصافم نمی‌ذاره فرق بذارم 

از طرفی میگم پرو میشه ...

چه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی همسرت یه چی میگه نه نیار لطفاً 

اون خودش عقل کرده داره کار درستو می‌کنه تو داری خرابش می‌کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بنظر من شومیز خوشگل در حد ۷۰۰-۸۰۰ تومن بخر ببر بده بهش اینجوری سکه یا پول هم دستش نیست که فردا ببره بده به دختراش 

برای مادر خودتم یه شومیز خوشگل و یه دامن یا شلوار مجلسی خوشگل و یه روسری بخر لذتشو ببره 

کلا با پول برای کادو دادن موافق نیستم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

چطوره که مادرت هوای شوهرتو داشته باشه ولی مادرشوهرت حق نداره به دامادش احترام بزاره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بنظر من شومیز خوشگل در حد ۷۰۰-۸۰۰ تومن بخر ببر بده بهش اینجوری سکه یا پول هم دستش نیست که فردا ببره ...

اخه روز مادر قبلی که براش خریدم تاحالا ندیدم حتی یبار بپوشتش ... 

برای مادر خودم هم سخت پسنده لباس نمیشه

واقعادرکت میکنم ومنم زخم خورده ام ومتاسفانه منم نمیتونم فرق بذارم وهمیشه مثل هم کادوهاشونودادم وهمیشه هم اونا چشم دیدن منوندارن یکسال پونصدتومن گذاشتم توپاکت همون سال که کروناتازه اومده بود بعدبرگشت به پسربرادرشوهرم گفت این کادوعموته هرهرمیخندیدکه یعنی توفکرنکن کادوبهم دادی مال پسرمه منم دیگه ازاون موقع به بعد میدم دست شوهرم کادورومیگیره الانم درخواست سفرکربلا کردن شوهرشون هم زنده اس کلی وضعشونم خوبه کادوهای سرعقدوعروسی ماروهم اونابرداشتن 

گاهی انسانم آرزوست
چطوره که مادرت هوای شوهرتو داشته باشه ولی مادرشوهرت حق نداره به دامادش احترام بزاره 

عزیزم احترام فرق داره تا خراب کردن پسرت 

مادر همسرم تو جمع یکارایی می‌کنه دامادش عزیز میشه پسرش خار

اخه روز مادر قبلی که براش خریدم تاحالا ندیدم حتی یبار بپوشتش ...  برای مادر خودم هم سخت پسنده ...

برا هیشکی لباس اینا نخر کلا خیلیا سلیقشون با ماها متفاوت

منی که دختر مادرمم و قیافمون کپ همدیگه ،سلیقمون تو لباس زمین و اسمونه !!! چه برسه مادر شوهر و فلان

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

برا هیشکی لباس اینا نخر کلا خیلیا سلیقشون با ماها متفاوت منی که دختر مادرمم و قیافمون کپ همدیگه ،سل ...

مادرشوهرم اخلاقش اینطوریه کسی براش هدیه بگیره عارش میاد بپوشه  جلوش 

ولی من برعکسم من جلوی خود طرف باز میکنم می‌پوشم تعریف میکنم 

بعدها هم گاهی جلوش می‌پوشم ذوق کنه خوشم اومده