2777
2789
عنوان

خانمای آشنابه خیاطی خواهشابیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا زیادسوال میکنم من خودم آموزش دوخت لباس کودک روازنت یادگرفتم ولی پرنسسی رونمیتونم خوب درآرم م ...

ببین تور رو چند لا تا کن قسمت پایینش ک پف میکنه رو بذار پایین اگه دیدی کمه پفش تور بیشتری استفاده کنه

برای زیرش توری بگیر که اهار داشته باشه و با شستوشو از بین نره

بزن تو نت انواع تور برات میاره که کدوم بکارت میاد

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
قربونت تور دولایه کن چین بده تا این اندازه بشه بعد بدوز

خواهش میکنم اگه این وقت شب مزاحمتون میشم ببخشید یعنی بدون برش ازوسط چین بدم آخه من همیشه مثلاسه تاتوراندازه قددامن برش میدم ویکی یکی چین میدم این کاراشتباهه

خواهش میکنم اگه این وقت شب مزاحمتون میشم ببخشید یعنی بدون برش ازوسط چین بدم آخه من همیشه مثلاسه تاتو ...

نه بابا راحت باش من دو یا سه تا تور اندازه قد دامن رو رو هم میذارم و چین میدم اینطوری هم پر میشه هم چین هات مرتب تره 

ممنون

فدات موفق باشی عزیزم

برای دخترت میدوزی یا مشتری

منم خیلی دوست دارم لاین کودک کار کنم ولی تا حالا برای بیرون ندوختم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه گلم من خودم یادگرفتم وفقط برادخترم میدوزم

منم برای خودم و دخترم میدوزم ولی خیلی دوست دارم تخصصی کار کنم

ممنون متوجه شدم چه توری میگیرین همون تورخشک دیگه عرضشم چن باشه

یه توری بگیر که لول نشه بره بالا عرض تور معمولا سه متره اگه پر چین میخوای سه قد دامنش بگیری خوبه به نظرم مثلا قد دامنش شصته صد و هشتاد سانت بگیر

موفق باشین کلاس رفتین یانه خودتون یادگرفتین؟

دوره نازک دوزی رفتم قبلا

کودک رو تا حالا خودم یاد گرفتم ادامشو تا ببینیم خدا کمک کنه بریم جلو