2777
2789
عنوان

دیگه نرم خونشون؟؟؟..

342 بازدید | 14 پست

کار درست چیه آخه من چه برخوردی بکنم هم شخصیتم حفظ بشه هم نمیخوام کدورت پیش بیاد از سمت من به هیچ وجه  

عقد هستم

دیشب خونه خواهر همسرم دعوت بودیم 

به دلیل بی حرمتی های ریز و نامحسوس قبلیشون تصمیم داشتم نرم ولی چون کل فامیل بودن گفتم اینطوری اثبات میکنم مشکل از منه و...

خلاصه رفتیم اونجا 

موقع میوه آوردن 

همسرش میوه رو آورد به همه گرفت ولی از من رد شد فکر کردم رفت برای بقیه بگیره ولی آورد گذاشت سر جاش 

دقیقا وقتی به من رسید روشو اونجوری کرد رفت 

همه هم فهمیدن زنش اومد مثلا ماست مالی کنه نرم به همسرم بگم 😐 گفت ناراحت نشیاااا حواسش نبوده ؛ درحالی که مشخص بود از قصد هست 

خواهر شوهرم و همسرش همیشه از بی حرمتی های ریز و درشت دارن  برای من و همسرم 

حتی خانواده خودش هم همینن ...

البته همسرم نبود ها رفته بود جایی بیاد .. وقتی اومد جلوی اون کلی احترام میذاشتن

البته چون چندروز پیش سر یه بی احترامی بزرگ همین آقا و خانم همسرم با خانوادش برخورد شدیدی کرده بود. مادر همسرم و خواهرش خیلی استرس داشتن من نرم به برادرشون بگم برای همین خیلی سعی داشتن باور کنم حواسش نبوده

شما بودید چه برخوردی میکردید؟! 

تصمیم دارم دیگه نرم خونشون و سری بعدی زنگ زد دعوت کرد بهانه بیارم بگم نمیام و اگه اصرار کرد بگم  آبجی همسرت دوست نداره من بیام اونجا پس مزاحمتون نمیشه و....

خوبه اینکار؟؟ 

واقعا دلم نمیخواد جایی باشم که میزبان ازم نفرت داره 

این نفرتی که میگم تو همه رفتار ها دیدم عزیزان پس نگید قضاوت میکنی 

چیکار باید کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید انقدر از شما متنفر باشه! همش دارید میگید اون اقا فلانه بیسانه مگ. میشه بی دلیل.. اگر اون اقا بودن حتما حرفهایی داشتن برای گفتن.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اول اینکه بهش محل نده.عجیبه بخدا به اون چه اصلا چه نسبتی باتو داره آخه؟بعداینکه وقتی حس میکنی ناراحته نرو اصلا خونشون.من بودم همه چی روبه همسرم میگفتم که آدم بده نشم باز توببین جنبه ی شوهرت چقدره اگه کنترل نداره رو اعصابش نمیخواد کل ماجرارو تعریف کنی فقط بگو بی محلی میکنه همین

چرا باید انقدر از شما متنفر باشه! همش دارید میگید اون اقا فلانه بیسانه مگ. میشه بی دلیل.. اگر اون اق ...

عزیزم مریض که نیستم بیخودی کسی رو مقصر کنم 

اون آقا نفرت دارن چون حسودن 

چون بین من و همسرم عشق و محبت فراوانی وجود داره خیلی کارا که من برای همسرم میکنم زنش حتی بلد نیست و... 

حرمتی که برای همسرم دارم و رو تو فامیل ندیده هیچ زنی به همسرش بذاره 

از نظر مراسم ها و خرید ها و اینا هم خانواده من برامون همه چی تموم گذاشتن و همچنین همسرم 

و اینکه یه کدورتی هم از همسرم داره 

وقتی بی دلیل می‌ره دروغ میبافه پشت من و همسرم پیش خانواده همسرم این یعنی چی :) 

واقعا دروغ لازمه

اول اینکه بهش محل نده.عجیبه بخدا به اون چه اصلا چه نسبتی باتو داره آخه؟بعداینکه وقتی حس میکنی ناراحت ...

چطوری محل ندم عزیزم ؟! 

آخه وقتی هم می‌خوام نرم هم زنش هم مادرشوهرش کلی زنگ میزنن میگن بیا و فلان درحالی که اصلا دوست ندارن من بینشون باشم 

دلم گرفت  واقعا حس اضافی بودن دارم اونجا

چطوری محل ندم عزیزم ؟!  آخه وقتی هم می‌خوام نرم هم زنش هم مادرشوهرش کلی زنگ میزنن میگن بیا و ف ...

به چه قیمتی.وقتی صاحبخونه بی محلی میکنه پس اصرار و خواهش و...همه ی اینا مسخره س.میزبان انقدر باید هوای مهمون رو داشته باشه که مهمون احساس بدی بهش دست نده.این رفتارشونم ازسیاسته اگه دیدی بازاصرارمیکنن به رفت آمد به شوهرت بگو همه چیو اینطوری آدم بده نمیشی و راحت تر دعوتشونو ردمیکنی

به چه قیمتی.وقتی صاحبخونه بی محلی میکنه پس اصرار و خواهش و...همه ی اینا مسخره س.میزبان انقدر باید هو ...

همسرم درجریان همه چی هست عزیزم اره خیلی سیاست داره اون آقا خیلییی