۲۰ ساله عروسی کردیم .هر سال کادو خریدیم . پول تو پاکت دادیم بازم حالا مامان خودم تولدو روز مرد به دامادش کادو میده .مادر شوهرم که عین بچه ها فقط میخواد کادو بگیره هیچ جا جبران نمیکنه . دلم میخواد دیگه کادو ندم فقط با یه تبریک ساده تمومش کنم . خرج و مخارجا گرون شده والاااا دیگه از پس زندگیمون بر نمیآییم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرشوهرمنم همینه فقط انتظار داره.من قبلا تولد دوتا برادرشوهرم و تولد مادرشوهر و پدرشوهرم و عیدی و روز مادر و روز پدر کادو میدادم الان تولدارو حذف کردم چون خودش عین خیالش نیست. ۴ ساله عروسشم یه شال برام نخریده همشم میگه گفتم میخرم خوشت نمیاد
فرقی نمیکنه کجا و به چه شخصی، هدیه و خوبی رو از رو محبت و بدونِ چشم داشت انجام میدیم. حالا ایشون که یه مـادرِ# و ارزشمند.
•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕 ✨🧠من دارم روی کستباکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش میکنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍
مادرشوهرت زحمت هاشو کشیده این چه حرفیه آخه مگه زحمات مادر با یه کادو جبران میشه که حالا انتظار خرید ...
عزیزم شما میدونی که خیلی زحمت کشیده . آدما با هم خیلی فرق میکنن . مادر شوهرم خیلی دستش بازه .ما هم تو زندگیمون خیلی تنگدستی کشیدیم اما هیچ وقت کمکمون نکرد . از غریبه قرض کردیم اما این خانم یک بار تعارف کمک نکرد . از دور قضاوت نمیشه کرد