2777
2789

۲۰ ساله عروسی کردیم  .هر سال کادو خریدیم . پول تو پاکت دادیم بازم حالا مامان خودم تولدو روز مرد به دامادش کادو میده .مادر شوهرم که عین بچه ها فقط میخواد کادو بگیره هیچ جا جبران نمیکنه . دلم میخواد دیگه کادو ندم فقط با یه تبریک ساده تمومش کنم . خرج و مخارجا گرون شده والاااا دیگه از پس زندگیمون بر نمی‌آییم 

خانواده بیشعور شوهر منم همینن ،خیلی نفهمن منم همیشه میگم صدقه سر دخترم فکر میکنم به فقیر کمک کردم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده بیشعور شوهر منم همینن ،خیلی نفهمن منم همیشه میگم صدقه سر دخترم فکر میکنم به فقیر کمک کردم&nb ...

دیگه دلم میخواد دیگه کادو ندم .مامانمم اصلن توقع نداره  هیچ سالی .اما مادر شوهرم انگار واسش عادت شده و وظیفه میدونه از شب قبلش منتظره کادوئه

مادرشوهرمنم همینه فقط انتظار داره.من قبلا تولد دوتا برادرشوهرم و تولد مادرشوهر و پدرشوهرم و عیدی و روز مادر و روز پدر کادو میدادم الان تولدارو حذف کردم چون خودش عین خیالش نیست. ۴ ساله عروسشم یه شال برام نخریده همشم میگه گفتم میخرم خوشت نمیاد

بله کادو میدیم  جالب تر اینکه به مادرشوهرم مادری سنگین تر میدیم و تو این همه سال اصلا جبران نک ...

مامان خودمم سریع جبران میکنه . اما مادرشوهرم حتی تولدااا یه تبریک خشک و خالی هم نمیده 

فرقی نمیکنه کجا و به چه شخصی،  هدیه  و خوبی رو از رو محبت و بدونِ چشم داشت انجام میدیم. حالا ایشون که یه مـادرِ#   و ارزشمند.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

دیگه دلم میخواد دیگه کادو ندم .مامانمم اصلن توقع نداره  هیچ سالی .اما مادر شوهرم انگار واسش عاد ...

برا ماهم همینه بدبخت ولی من هرساله برای مامانم و اون عن میگیرم برای مامانم بیشتر 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
مادرشوهرت زحمت هاشو کشیده این چه حرفیه آخه مگه زحمات مادر با یه کادو جبران میشه که حالا انتظار خرید ...

عزیزم شما میدونی که خیلی زحمت کشیده . آدما با هم خیلی فرق میکنن . مادر شوهرم خیلی دستش بازه .ما هم تو زندگیمون خیلی تنگدستی کشیدیم اما هیچ وقت کمکمون نکرد . از غریبه قرض کردیم اما این خانم یک بار تعارف کمک نکرد . از دور قضاوت نمیشه کرد