2777
2789

چندوقتی هست از یه نفر خوشم میاد خب 🤕این یارو فیزیسیت هست توی بیمارستان کارمیکنه🥲بعد من بعد چندبار دیدنش مغزم قفل شد اخه تقصیر خودش هم بود واسه چی نگاه کرد که من ازش خوشم بیاد😂خدایی سربه زیر و آقا بود بعد چندبار چشم تو چشم شدیم خب من واقعا دلم رفت براش،یعنی فقط یه بار باهم حرف زده بودیم اونم چندثانیه،یه بار همه قدرتمو جمع کردم و رفتم ازش سوال پرسیدم🫣 نمیدونستم چجوری سرحرف رو باز کنم رفتم درباره رشته تحصیلیش سوال پرسیدم،برگشت ایدی دوستشو داد🥲انقدر نگاه من تابلو بود که فکر کنم فهمید ازش خوشم میاد ولی نخواست،الان دلم میخواد رشته ای که اون خونده بخونم دارم با ایندم بازی می‌کنم رشته اش خیلی سخته انگار دارم میگم وقتی اون تونسته منم میتونم درصورتی که من علاقم به معلمی بود،چند وقته دارم تحقیق میکنم می‌بینم نمیتونم ولی اینکه یه رشته ای بخونم و از طرف دانشگاه برم محل کار اون قلقکم میدم درصورتی که برم چیزی عوض نمیشه دارم خودمو نابود میکنم،حتی پیج خودشم پیدا کردم درخواست دادم قبول نکرد😭ولی من احمق نمیتونم فراموشش کنم،دلم میخواد بشم یکی مثل خودش برم اونجا و بگم دیدی تونستم ولی حداقل باید پنج سال درس بخونم بعدش هم ارشد تا برم اونجا😭چقدر نوشتم چیکا کنم رشته ای برم ریاضی و فیزیک داره و من صفرم اینا رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کامل نبود ولی لباسام همونا بود که همون روز باهاش حرف زدم🥲

اگر مطمئنین که متوجه شدن پیج برا شما هست پس نمیخواستن درخواستتون رو قبول کنن .‌

یا علی (ع) ❤️                                                                   

خخ😂😂😂من تاحالا هیچوقت ازیکی خوشم نیومده یعنی یهویی و تویک نگاه .اما یکبار ازیه پسرازدکه داشت سیگار می‌خرید اینقد خوشم اومد خیلی خوشگل بود چشمم و گرفت به خواهرم گفتم میخوام شمارش و بگیرم😁 ..خودمم فک نمی‌کردم اینکاروکنم...خلاصه رفتم وشمارم ودادم گفتم حتما فحشم میده بهش گفتم خوشم اومده ازت ..بعد  شد دوست پسرم اما بعد یمدت نمی‌دونستم چطوری دکش کنم 😁سریشی بود😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خخ😂😂😂من تاحالا هیچوقت ازیکی خوشم نیومده یعنی یهویی و تویک نگاه .اما یکبار ازیه پسرازدکه داشت سیگا ...

😂😂😂این لعنتی به من رسید خودشو چس کرد😂با همه اینجوری بود ها آروم ولی بامن گاو بود گاو😂کاش اینم برا من سریش میشد

اگر مطمئنین که متوجه شدن پیج برا شما هست پس نمیخواستن درخواستتون رو قبول کنن .‌

اره فهمیدم نمیخواد ولی فکرش از سرم نمیره🥲حتی دستبند چرم داشت تو  دستش به دوستم میگم حلقه نداره ولی دستبند داره لابد دوست دخترش خریده 

😂😂😂این لعنتی به من رسید خودشو چس کرد😂با همه اینجوری بود ها آروم ولی بامن گاو بود گاو😂کاش اینم ب ...

شانس نداری خوب عزیزم من ازاین لحاظ  جادو میکردمشون  انگار😁..من  بعد یمدت پیچوندمش ول کن نبود بعد باز رفیقش پیله کرده بود که این چی داره بیا بامن باش 🤭..گفتم برو بابا .و😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شانس نداری خوب عزیزم من ازاین لحاظ  جادو میکردمشون  انگار😁..من  بعد یمدت پیچوندمش ول ...

دعا نویس سراغ نداری🤣روی هم رفته یک دقیقه حرف نزدم باهاش ولی فهمیدم ریاضی خونده کارشناسی فیزیک ارشد هم اصفهان خوندن🤣ایدی دوستش هم نوشت روس کاغذ آورد برام🤣دوستم میگه میخوای بریم دستخطشو تاتو کن رو  بدنت ولی اسم دوستشه🤣

دعا نویس سراغ نداری🤣روی هم رفته یک دقیقه حرف نزدم باهاش ولی فهمیدم ریاضی خونده کارشناسی فیزیک ارشد ...

دعا نویس میخوای چیکار 😂😂😂من میگم اون حتما بایکی هست ..واقعا حس و حالت و درک میکنم خیلی بد ..من بودم فردا سرقرار بودم باهاش  😁😂😂

دعا نویس میخوای چیکار 😂😂😂من میگم اون حتما بایکی هست ..واقعا حس و حالت و درک میکنم خیلی بد ..من بو ...

😭اره با کسی هست که دستبند چرم داشت و سرش توکار خودش بود🥲ولی حداقل تو بیوش میزد قلبی قفلی😂انقدر ازش خوشم میاد اصلا قابل گفتن نیست🥲اون ور نظرسنجی گذاشتم که برم بهش بگم همه گفتن نگو 🤣راس هم میگن حاجی من نگاهام تابلو بود فهمید ولی دیر رسیده بود

دعا نویس میخوای چیکار 😂😂😂من میگم اون حتما بایکی هست ..واقعا حس و حالت و درک میکنم خیلی بد ..من بو ...

ولی میدونی🤣بعداینکع باهاش حرف زدم خب دوبار باهم چشم تو چشم شدیم😂یعنی انگار قسمت بود اولین نگاهش اونجا بامن باشع داشتم میخندیدم که برگشتم دیدم داره میاد یه لحظه ایست کرد😂بعد سرشو انداخت پایین از جلوم رد شد منم خیلی پرو قشنگ یه نگاه کامل از پایین به بالا بهش کردم عین این پسرای هیز🤣خیلی حال داد😂ولی انقدر جز به جز بهش دقت کرده بودم که همه چیشو حفظ بودم حتی از چندمتری میشناختمش🥲

😭اره با کسی هست که دستبند چرم داشت و سرش توکار خودش بود🥲ولی حداقل تو بیوش میزد قلبی قفلی😂انقدر از ...

راستی یادم اومد یکی دیگه هم پاساژ کفش می‌فروخت روم نمیشد بهش بگم خوشم اومده ازش بردم یه کتاب دادم بهش تو،یه برگه براش ابراز عشق کردم .بعد فرار کردم گفتم یکساعت دیگه میام هیچی نگو فقط کتاب و بده توشم بنویس که آره یانه ...😁خدایی اینو دیگه شماره ندادم 😂برگشتم خودش گفت منم ازت خوشم اومد ..الان که فک میکنم چه همه دوست پسر داشتم 🤭😂😂😂وای ...ببین توهم همینکارو بکن یه کتاب هدیه بگیر شمارتم بزارتوش خواست خودش زنگ میزنه