چندوقتی هست از یه نفر خوشم میاد خب 🤕این یارو فیزیسیت هست توی بیمارستان کارمیکنه🥲بعد من بعد چندبار دیدنش مغزم قفل شد اخه تقصیر خودش هم بود واسه چی نگاه کرد که من ازش خوشم بیاد😂خدایی سربه زیر و آقا بود بعد چندبار چشم تو چشم شدیم خب من واقعا دلم رفت براش،یعنی فقط یه بار باهم حرف زده بودیم اونم چندثانیه،یه بار همه قدرتمو جمع کردم و رفتم ازش سوال پرسیدم🫣 نمیدونستم چجوری سرحرف رو باز کنم رفتم درباره رشته تحصیلیش سوال پرسیدم،برگشت ایدی دوستشو داد🥲انقدر نگاه من تابلو بود که فکر کنم فهمید ازش خوشم میاد ولی نخواست،الان دلم میخواد رشته ای که اون خونده بخونم دارم با ایندم بازی میکنم رشته اش خیلی سخته انگار دارم میگم وقتی اون تونسته منم میتونم درصورتی که من علاقم به معلمی بود،چند وقته دارم تحقیق میکنم میبینم نمیتونم ولی اینکه یه رشته ای بخونم و از طرف دانشگاه برم محل کار اون قلقکم میدم درصورتی که برم چیزی عوض نمیشه دارم خودمو نابود میکنم،حتی پیج خودشم پیدا کردم درخواست دادم قبول نکرد😭ولی من احمق نمیتونم فراموشش کنم،دلم میخواد بشم یکی مثل خودش برم اونجا و بگم دیدی تونستم ولی حداقل باید پنج سال درس بخونم بعدش هم ارشد تا برم اونجا😭چقدر نوشتم چیکا کنم رشته ای برم ریاضی و فیزیک داره و من صفرم اینا رو