2777
2789
عنوان

از یکی خوشم اومده🤕بیایید یه چیزی بگید فراموشش کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 52 پست
من خانومم پروفم مریم میرزاخانی نابغه ایرانیه😂 واسه من خانوم راهکار بگو من که عمرا بهش پیام بدم😂

وای 🤭عکس پروفایلت الان دیدم شناختم کیه ..شرمنده عزیزم .اما ولش کن فردا روز زنه اون اگه واقعا دوست داره خودش میاد دیدنت یا پیام میده .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مگه به حلقه س ..🙄30هم همچی سن کمی نیستا😂من والله ندیدم متأهلا حلقه داشته باشن اونایی که دارن احتما ...

هرچی که بود گذشت،پیجش هم که رفته فعلا توی سرچ نمیاد،بیخیالش شدم،ولی بقول تو من انقدر نگاش کردم که عمرا بتونه فراموش کنه🤣اخه قیافم بچه سال میزنه و چشمام وقتی شیطون میشن دیگه بیاوببین🤣توجهشو جلب کرده بودم که نگام میکرد ولی ررفتنش همه چی رو خراب کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه به این علاقه هایی که با نگاه به وجود میان مطمئن بود.چون شما نه با اخلاقای خوبش آشنایی و نه اخل ...

رد هم نکرد😂

و اینکه بله درست میگید اون لحظه دلم لرزید ولی وقتی باهاش حرف زدم دیدم انگار دلش نمیخواد نزدیکش بشم بعد هم که انتقالی گرفت رفت دیگه الان هم بیخیالش شدم .من آدم عشق نیستم انگار اصلا عشق برای من نیست،همون بشینم درسمو بخونم برام کافیه

مگه به حلقه س ..🙄30هم همچی سن کمی نیستا😂من والله ندیدم متأهلا حلقه داشته باشن اونایی که دارن احتما ...

دارم میخونم میخواستم برم رشته اون ولی بیخیال شدم بخاطر یه ادم که دو روز شناختم نمیخوام مسیر زندگیمو عوض کنم،دارم میخونم برای رشته مشاوره یا علوم تربیتی یا علوم ورزشی دعا کنید یکیش قبول بشم،چون هدفم از اول معلمی بود اومد افکارمو ریخت به هم ولی من هنوز وقت دارم تا کنکور

هرچی که بود گذشت،پیجش هم که رفته فعلا توی سرچ نمیاد،بیخیالش شدم،ولی بقول تو من انقدر نگاش کردم که عم ...

خوبه حالا واقعا باهاش دوست نشدی چون میزاشت می‌رفت بعدتومیموندی و خاطراتش .بهترکه تو این مرحله تموم شد😊⁦❤️⁩

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
د ارم میخونم میخواستم برم رشته اون ولی بیخیال شدم بخاطر یه ادم که دو روز شناختم نمیخوام مسیر زندگیمو ...

برات دعا میکنم عزیزم إن شاء الله هررشته ای که دوست داری قبول بشی ..⁦❤️⁩🙏

خوبه حالا واقعا باهاش دوست نشدی چون میزاشت می‌رفت بعدتومیموندی و خاطراتش .بهترکه تو این مرحله تموم ش ...

اره خوبه یادمه دوستم نمیذاشت برم جلو چیزی بهش بگم میگفت برمیگرده یه چیزی میگه یه کاری میکنه اون وقت دلت میشکنه پس هیچی نگو بهش،راست می‌گفت اگر چیزی میگفتم و واکنش منفی نشون میداد این حس ترد شدن مغزم رو متلاشی میکرد اینجا تموم شد خداروشکر