امروز۲۳روزه عمل شدم،ازروزی که گچوبرداشتم سمت چپ بینیم قسمت بالا ورم شدیدی کرد،۴تادگزا زدم کم کم ورمش خوابید،ولی دستمومیکشم روش سفته وبرجسته کاملا مشخصه بیرون زده،انگاراستخون بینی هست ،به نظرتون غضروفه زده بیرون یا ورمه خوب میشه،لطفا بیاین تجربه هاتونو بگین
عجله نکنین بگردین یه دکتر خوب ،نه از روی اینستا و... از نزدیک ببینین ،از بیمارا بپرسین خصوصا درمورد ...
از چند نفر پرسیده این دونفر رو معرفی کردن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
اونیکه زیاد میگیره تضمین بر کیفیت کارش نیست،باید میزان رضایتها رو دید
اره اینم هست
مثلا دکتر پوستچی به شدت معروفه و هزینه عملم گفتن 140 به بالا ،ولی من از نزدیک رفتم دیدم چندان به دل نمیزد
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونیکه زیاد میگیره تضمین بر کیفیت کارش نیست،باید میزان رضایتها رو دید
اره باید بهش بگم عجله نکنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:) وقت معرفیه😂 سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻♀️💁🏻♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻♀️😂