2777
2789

امروز۲۳روزه عمل شدم،ازروزی که گچوبرداشتم سمت چپ بینیم قسمت بالا ورم شدیدی کرد،۴تادگزا زدم کم کم ورمش خوابید،ولی دستمومیکشم روش سفته وبرجسته کاملا مشخصه بیرون زده،انگاراستخون بینی هست ،به نظرتون غضروفه زده بیرون یا ورمه خوب میشه،لطفا بیاین تجربه هاتونو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر خوب

نمیخوام بترسونمتون ولی خب

من دخترخالم عمل ک کرد همینطور باد کرده بود بعد خون میومد لخته لخته از دماغش از هوش رفت وقتی بردیمش دکتر بهمون گفت 10 دقیقه دیر تر میومدید مرده بود

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
ورم نیست، احتمالا باید سوهان کشی کنی، خوب قوزشو برنداشته، اما اگه با چشم معلوم نیست فقط  دست می ...

ازبغل دیده میشه دستم میکشی کاملا مشخصه،ولی به دکترگفتم گفت ماساژ بده خوب میشه،طبیعیه،ولی میترسم بمونه

وای خدای من چه بد،ولی من خونریزی ندارم

خب خداروشکر ولی بنظرم بهتره با دکترت مشورت کنی خدایی نکرده اتفاقی نیوفته

موفق باشید

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
خب خداروشکر ولی بنظرم بهتره با دکترت مشورت کنی خدایی نکرده اتفاقی نیوفته موفق باشید

به دکتر عکس بینی مو فرستادم گفت طبیعیه،نمیدونم بدون معاینه چطورفهمید