2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک اخرم رو ببینید🫠❤️

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

رویای دندون دارم ولی به دلایلی تا الان نتونستم بخونم الان تقریبا مشکلاتم تموم شده ولی استرس‌ تایم کم منو دیونه کرده ترو خدا یه سوال ازت میپرسم واقعی واقعی بهم جواب بده از الان میشه ؟ تایمم کلا آزاده 

رشتتون؟

هیچی، صرفا به واسطه کمک به اقوام و دوستان کنکوری در مورد مشاوره کنکور و مسائل کنکور تحقیق کردم، کارگاه های کنکوری زیادی از بهترین اساتید دیدم و همواره در حال تحقیقم در باب کنکور

در واقع هیچی نیست اما ترجیح میدم که نگم باحترام زیاد

تراز ۵۲۰۰ تجربی قلمچی پایه خوب و الانم خوب میخونه ، حدودا فکر میکنید چه رشته و دانشگاهی میتونه؟

پایه و دوازدهم متوسط و از اول دی میانگین ۷ ساعت و ۱۶۰ تست ، رشته ریاضی ، امیدوار باشه به مهندسی های دانشگاه های تهران؟

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

کنکوری نیستم  اما من همیشه درسا رو ب اجبار میخونم و با علاقه نمخونم چجوری با علاقه تر بخونم

برا خودتون هدف گذاری کنید و هرووقت خواستین که درس رو شروع کنین چند دقیقه قبل از شروع مثلا پنج دقیقه به هدفتون فکر کنید که از مسیر درس میگذره و اون رویا رو بیارین جلو چشمتون، یا قبل درس موزیک انگیزشی گوش بدید، البته یک یا دو موزیک نه اینکه کل پلی لیست پلی شه😅 و محیط مطالعه رو منظم کنید و همیشه به محیط مطالعه مثل دفتر کار نگاه کنید,