2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس منو دوست نداشته باش به درک من خودم رو دوست دارم خودم برای خودم مهمم👍

ای کاش منم میتونستم‌بی خیال باشم‌آخه دلم از عزیزانم‌گرفته مادر،خواهر،همسر 

ای کاش منم میتونستم‌بی خیال باشم‌آخه دلم از عزیزانم‌گرفته مادر،خواهر،همسر 

این دردی که میکشیدی من 8 سال پیش کشیدم یاد گرفتم خودم برای خودم مهم باشم هرکسی باعث عذابم بشه کات میکنم

این دردی که میکشیدی من 8 سال پیش کشیدم یاد گرفتم خودم برای خودم مهم باشم هرکسی باعث عذابم بشه کات می ...

نمیتونم کات کنم ینی ضعیفم بخدا حالم اینقد بده بد از ۲ماه رفتم خونه مادرم بیشتر افسرده شدم همه اش فرق میزاره خیلی واضح دلم میخواد بمیرم فقط دلم برا بچه هام میسوزه ای کاش بشه به کسی بگم دارم خفه میشم داغونم داغون حتی کسی رو ندارم براش حرف بزنم ای خدا چقد صبوری

اینجا حرف بزن هیچ کس برای آدم دل میسوزونه قوی باش

مادرم مادرم مادرم کاری باهم میکنه فک میکنم بچه سراهیم ولی من دوسش دارم به هیچ وجه نمیتونم ازش بگذرم