همیشه یه حدو مرزی بینمون گذاشته و منو از ادمای اطرافش مثل دوستاش وخانوادش جدا کرده
همیشه رو ب روی من هست و پشت ب من هست و هرچی پیش بیاد طرف اونا رو میگیره و بمن توهین میکنه هرجا میریم احساس غریبی و تنهایی میکنم کنارش و انگار من و اون دو تا تیم جدا هستیم
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چنساله ازدواج کردین... ما هم همین بودیم، بعدا درست میشه،خودتم سعی کن صمیمی بشی باهاش
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...