2777
2789
عنوان

شوهرم با من صمیمی نیست

850 بازدید | 26 پست

همیشه یه حدو مرزی بینمون گذاشته و منو از ادمای اطرافش مثل دوستاش وخانوادش جدا کرده

همیشه رو ب روی من هست و پشت ب من هست و هرچی پیش بیاد طرف اونا رو میگیره و بمن توهین میکنه هرجا میریم احساس غریبی و تنهایی میکنم کنارش و انگار من و اون دو تا تیم جدا هستیم

خیلی سخته اینطوری 

به خودش گفتی اینا رو؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنساله ازدواج کردین... ما هم همین بودیم، بعدا درست میشه،خودتم سعی کن صمیمی بشی باهاش

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چنساله ازدواج کردین... ما هم همین بودیم، بعدا درست میشه،خودتم سعی کن صمیمی بشی باهاش

اون نمیخاد همش بداخلاقی و بدرفتاری میکنه حتی تو رابطه من با بقیه هم تاثیر گذاشته از بس خوردم کرده و ادم حسابم نمیکنه

دردش چیه؟

در وهله اول باهاش صحبت کن اگه مشکلی هست برطرف کنید.

در مرحله دوم بهش هشدار بده که مثل خودش میشی و میذاریش کنار.

در مرحله سوم پدرشو در بیار.

بازم فایده نداشت کلا ولش کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دردش چیه؟ در وهله اول باهاش صحبت کن اگه مشکلی هست برطرف کنید. در مرحله دوم بهش هشدار بده که مثل خو ...

اخلاقا مثل خودش شدم ولی باز سمتش میرم ولی اون یه قدمم سمتم بر نمیداره

اینقد باهام بداخلاقی کرده دیگ روم تو روش باز شده