2777
2789
عنوان

یه سوال

92 بازدید | 4 پست

خواهر من ازدواج کرده با مردی که قبلا ازدواج کرده از اولی یه بچه داشته.بچه با مادرش زندگی میکنه.خواهرم یه دختر ۷ ساله داره .الان بچه خواهرم از خواهرم امشب پرسیده چجوری بابا ،بابای اون بچه هست.مگه میشه بابای من بابای کسی دیگه هم باشه چرا تو مامان اون نیستی.خلاصه خواهرم زنگ زد کلی ناراحت بود گفت نمیدونستم چی جواب بدم دخترشم خیلی گیر داده خواهرم گفته بهش بزرگ بشی برات توضیح میدم بچه گفته نه الان بگو،خلاصه خواهرم نمیدونه چی بگه به دخترش چجوری براش توضیح بده 

دختر ۷سالشه..حقیقتو بهش بگه چون ممکنه در دوران زندگی ضربه روحی بهش وارد بشه.

آخه میگه انقدر اصرار کرد بهش گفتم بابات یبار قبلا ازدواج کرده انقدر ناراحت شده گفته نه دروغ نگو اصلا شوخی الکی باهام نکن خواهرمم دیده خیلی بچه ناراحت شده سریع جمعش کرده گفته شوخی کردم از بس اصرار میکنی باهات شوخی کردم تا بچه آروم شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه میگه انقدر اصرار کرد بهش گفتم بابات یبار قبلا ازدواج کرده انقدر ناراحت شده گفته نه دروغ نگو اصلا ...

خب اشتباه کرده نباید میگفته بابات.. خب دخترا روحیه حساسی دارن باید لقب آقا میداد.. میگفت اون آقا قبلا ازدواج کرد ولی الان قرار بعنوان همسر و پدر تو باشه و اون دختر هم میشه خواهرت. بهتره با مشاور کودکان مشورت کنه اول

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب اشتباه کرده نباید میگفته بابات.. خب دخترا روحیه حساسی دارن باید لقب آقا میداد.. میگفت اون آقا قبل ...

اون آقا چیه عزیزم.بابای بچش خب شوهر خواهرمه.بچه خواهرم گفته چجوری میگید اون پسره داداشه منه اصلا چرا به بابای من میگه بابا وقتی مامانش مامان من نیست.خب چجوری بگه اون آقا وقتی بحث سر باباش بوده