2821
2789

وااای عزیزم. ایشالا بهتر باشی

دخترا تو رو خدا قدر خشکلی و جوونیتون بدونین بیشتر مراقب باشین

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی نکته به عنوان سایکل توریست خدمتتان عرض می کنم

که دوچرخه های جدید حتی موتور چون مجهز به ترمز دیسکی هستند ، مخاطره آمیز هست ( در مورد دوچرخ صدق می کند )

چون غالبا از ترمز جلو استفاده می کنند دوچرخه کله می کنه

ترمز دیسکی در دوچرخه فقط برای سراشیبی طراحی شده ، نه برای سطوح هموار

حالا من تجهیزات امینی دارم ولی دوچرخه سوار جاده استفاده نمی کنه

هر چند ماه پیش با ۴۰ تا رفتم تو در ماشین ولی از آنجایی که ورزیده هستم ، مشکلی برام پیش نیامد ، با وجودی که مردم دورم جمع شده بودن که بلایی سرم آمده

خاطره ؛ ی روز ی دوچرخه سوار از کنارم رد میشد ، بهم می گفت غلامرضا ، غلامرضا

بعد از مسافتی متوجه شدم ، می کفت : کلاه بزار کلاه بزار 😂

ya-zahra

ی نکته به عنوان سایکل توریست خدمتتان عرض می کنمکه دوچرخه های جدید حتی موتور چون مجهز به ترمز دیسکی ه ...

چقدر به موتورسواری دوچرخه سواری علاقه دارم، حتی ده سال پیش دوچرخه سواری میکردم، ولی الان یادم رفته،بنظرشما چرا یادم رفته میترسم سوارشم، طلامو بفروشم بدم دوچرخه کار بیعقلانه ست؟

باخودم حالم خوبه،با خراب کردن دیگران شما خوشبخت نمیشین🌿

چقدر به موتورسواری دوچرخه سواری علاقه دارم، حتی ده سال پیش دوچرخه سواری میکردم، ولی الان یادم رفته،ب ...

اصلا اسمش رو اشتباهی گذاشتن ، اسمش باید زندگی باشه

اگر میترسید خیلی مراقب باشید ، خیلی ها مصدوم شدن ، حتما بگیرید ، در محدوه محدود امتحان کنید تا روان شوید

بعدش ی جفت خورجین ببندید ، بروید سفر ، حس رهایی و آزادی رو واقعا تجربه خواهید کرد

ya-zahra

ی نکته به عنوان سایکل توریست خدمتتان عرض می کنمکه دوچرخه های جدید حتی موتور چون مجهز به ترمز دیسکی ه ...

ترمز دیسکی رو توی سطح بدون شیب چطور باید گرفت؟ من همیشه دوتا ترمز رو باهم میگیرم و دیشب نمیدونم چرا ترمز عقب جیغ میکشید!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز