2777
2789
عنوان

روسری فروشی

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. اگه کانال فروش روسری توی روبیکا یا ایتا میشناسین لطفا بهم معرفی کنید که توی تهران باشند والبته معتبر

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹

روسری ترگل اما قم هستند معتبر

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانالش رو برام میذاری عزیزم

چشم تا برم کپی کنم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
کانالش رو برام میذاری عزیزم

ترگلیهای جان سلام

پیشاپیش شب یلداتون مبارک
انشالله که ی شب خوبو بیادموندنی، کنار خانواده ی عزیزتون داشته باشین🌹🥰🍉

امسال ترگل تخفیفاتشو روی روسری و چادر براتون قرار داده، این تخفیف بسیار عالی رو از دست ندین👆👆😊😊😍😍😍

https://eitaa.com/arzansaraye_targoll
https://eitaa.com/arzansaraye_targoll

ترگلیهای جان سلام پیشاپیش شب یلداتون مبارک انشالله که ی شب خوبو بیادموندنی، کنار خانواده ی عزیزتون ...

مرسی نفس. خیلی لطف کردی

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
مرسی نفس. خیلی لطف کردی

زنده باشی عزیز جان