2777
2789

امروز حالم اصلا خوب نیس به زور دو کلمه درس خوندم اصلا یه جور دلتنگی خاصی دارم(دانشجو ام با ۴ ساعت فاصله از شهرمون)

زنگ زدم دوکلمه با مادر گرام صحبت کنم میگه تنهایی؟میگم یعنی چی میگه فاطمه خوابه؟(دوستم که با هم همخونه هستیم). گفتم نمیدونم آخرین بار ساعت ۶ خواب بود رفتم صداش کردم میگه لامپ اتاقش روشنه؟😐😐(کارآگاه گجت رو ببینید شما) گفتم که همون موقع هم روشن بود(در اتاق که بسته باشه نور میاد بیرون مشخصه که روشنه لامپ یا نه). برگشته میگه خب پس داره درس میخونه تو هم برو درس بخون  . بابا خب بخونه به درک به من چه آخه من درس خودمو میخونم مگه قراره من دانشجو شبانه روز درس بخونم؟انتظار داره ۷ صبح بیدار شم،تا ۱۱ شب یکسره درس بخونم فقط این وسط یه غذا بخورم و تمام. بعدش تازه میگه چرا ناراحت میشی من یه کلمه فقط گفتم درس بخون خب آخه این یه کلمه اس؟هر دفعه میخوام دو کلمه حرف بزنم باهاش میگه برو درس بخون بعدشم میگم  دو دقیقه استراحت دارم میکنم میگه فاطمه داره درس میخونه؟ببین اون درس میخونه تو نمیخونی  تو هم برو بخون فلان انگار که دوستم شب و روز در حال درس خوندنه من عقب میمونم در حالی که من میبینم اون کمتر از من میخونه امتحانامونم اغلب من  بهتر دادم  

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

یعنی با این زن غیر از درس خوندن در مورد هیچ چیز دیگه ای حتی به مدت یک دقیقه نمیشه صحبت کرد بعد میگه چرا هیچی به من نمیگی 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

منو هم روانی کردن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو هم روانی کردن

بابا خب تو کنکوری هستی حداقل اون تحملش راحت تره

من جای تو بودم یه بار دیگه مامانت گفت چرا با من حرف نمیزنی میگم مامان شما فقط راجع به درس با من حرف میزنی و اصلا با من رفیق نیستی پس ترجیح میدم باهات صحبت نکنم

مطمئن باش بهتر میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من جای تو بودم یه بار دیگه مامانت گفت چرا با من حرف نمیزنی میگم مامان شما فقط راجع به درس با من حرف ...

بعدش میگه عه خب پس بگو تو نمیخوای درس بخونی

اسی ببین طرف هر چی از دهنش دراومده به من گفته

میام باهاش دردو دل کنم صدای تلوزیون زیاد میکنه میگه ساکت ساکت بزار ببینم چی میگه

یا میگه خب بیشعوره الان میگی چکار کنم؟

بعد میگن چرا نمیگی

بعدش میگه عه خب پس بگو تو نمیخوای درس بخونی

رشته ت چیه مامانت انقدر گیر درس خوندنته؟

اینجوری گفت بهش بگو اتفاقا درسامم خوندم ولی خیلی حرفا هست که آدم دوست دارم به مادرش بگه نه غریبه ولی اشکال نداره من با شما راجع بهش صحبت نمیکنم چون رفیقم نیستی 

همه مامانا مثل همن

اون روز رفتیم کفش ببینم فقط . حالا فکر کن نه آرایش دارم هیچ وقت نه هیچی . میگه چرا به فروشنده سلام کردی 

گفتم خب چی میشه . احترامه . گفت حب پسر جوانه ... گفتم چه ربطی داره 

یا نمی دونم ده شب خیال کردن من میخوام برم بیرون غذا سفارش بدم . گفتم اومدمو رفتم ، چی می شد 

هممون یه جوری درگیریم

نمی دونم چی بگم ولی خب من میگم اقتضای سنشونه ولی کلا هم همیشه همین بودن . کاری بهت ندارن و محبت نمی کنن اما اینجور هم هستن ... بگذریم هر چی باشه پدر مادرن ... باید بگی چشم ولی خب خودت که می دونی تو ذهنت چی میگذره 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
رشته ت چیه مامانت انقدر گیر درس خوندنته؟ اینجوری گفت بهش بگو اتفاقا درسامم خوندم ولی خیلی حرفا هست ...

خب حرفش اینه که کلا نباید درگیر حاشیه باشی

تو اینو نمیشناسی باهاش صحبت کنی دود از سرت بلند میشه دوستم میگه مامانت تا به حال غیر از درس راجع به چیز دیگه ای هم صحبت کرده؟

رشتم پزشکی

همه مامانا مثل همن اون روز رفتیم کفش ببینم فقط . حالا فکر کن نه آرایش دارم هیچ وقت نه هیچی . میگ ...

از الان دارم رو خودم کار میکنم اگه یه روزی مادر شدم حسرت یه صحبت صمیمانه رو به دل بچم نزارم

خب حرفش اینه که کلا نباید درگیر حاشیه باشی تو اینو نمیشناسی باهاش صحبت کنی دود از سرت بلند میشه دوس ...

چقدر بد

ناراحت شدم برات

راستش من تک دخترم خدایی ام مامانم پایه ی حرفامه بعضی وقتا فکر میکنم من که خواهر ندارم مامانمم نبود خیلی واسم سخت میشد چون اهل دوست و رفیقم نیستم 

خواهر نداری با اون حرف بزنی؟

چقدر بد ناراحت شدم برات راستش من تک دخترم خدایی ام مامانم پایه ی حرفامه بعضی وقتا فکر میکنم من که ...

خوبه که پایه اس قدرشو بدون

نه والا،تک فرزندم کلا

خوبه که پایه اس قدرشو بدون نه والا،تک فرزندم کلا

آخ آخ همونه دیگه

همش یه دونه ای رفتی ۴ ساعت اونور تر دوری ازشون الان مامانت فکرش هزار راه میره که بچم داره درس میخونه یا چی

یه ذره بهش حق دادم الان....

سعی کن حرص نخوری و آرامشت رو حفظ کنی این دوران دانشجویی بگذره ایشالا