2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش روزی یکساعت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اخه من خیلی کوچولو ام واسه دکتر عصاب  دبیرستانی ام بخاطر حجم درس ها بی عصاب شدم

اها من خودمو گفتم نه شمارو من که اعصابم خوب نیست بدنم ضعف داره وسردرد بدن درد پاهام خودم بی قراری میکنه

اها من خودمو گفتم نه شمارو من که اعصابم خوب نیست بدنم ضعف داره وسردرد بدن درد پاهام خودم بی قراری می ...

دقیقاااا بخدا من صبح ها که بلند میشم سرم گیج می‌ره و بیشتر وقتا پاهام ضعف میره

اره سردرد شدید دارم هروقت راه میرم به نظرم بریم دکتراعصاب وروان یامغزاعصاب هردوتاش خوبن

چن سالته ؟

چرا این مشکل هارو داری به نظرت مثلا می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه مثلا نداشتن شغل یا اگه بچه بودی تو خونه پدر مادرت دعوا میکردن یا هزارتا مشکل دیگه من حال الآنم بخاطر شرایط بچگی هام بوده که تو خونه پیش میومده 

بری دکتر عصاب بهت قرص آرامبخش میده اون قرصا خواب اوره یه جورایی مستت می‌کنه انگار هیچی برات مهم نیست بی‌خیالی و همش میخندی مثلا یکی جلوت بمیره فقط نگاه می‌کنی من تو خانواده داشتیم دیدم خیلی بده سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی نه اینکه بری دکتر 

امیدوارم موفق باشی ♥️🥲