2777
2789

خواهش میکنم دخالت نکنید توزندگی هم حرف نبرین حرف نیارین پشت سرهم بد حرف نزنید به والله اون الله بد یخمون میگیره خواهش میکنم ای دوست صمیمی تو زندگی متاهلی تورابطه دخترپسر دخالت نکنید مادرشوهر عزیز مادر شوهرای اینده  دختر مردم دختر خودت نکن اینکار کثیف ترین ادم روی زمین کسی ک بادخالتش زندگی بهم میریزه

خواهش میکنم  یک زندگی نپاشید طلاق زیاد شده ۵۰ درصد سر خیانت ۴۰ درصد سر دخالت ۱۰ درصد سرنداری خواهش میکنم ما ایرانی هستیم از نسل هخامنشیم از نسل کسایی هستیم ک مهروفا نسل ب نسل سالهای سال زبان زد عام ایران ایرانی بوده لطفا خواهرشوهر عزیز نکن دخالت توزندگی برادرت نکن بخدا شخصیت ب لباس نیس ب تحصیلات نیس ب پول نیس شخصیت یعنی شرف ابرو حیثیت وفاداری به زندگی شخصیت یعنی بفهمیم ما یک خانواده ایم

گرنباشد مهروفا سیرتی ندارد زیبایی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس خاله زنکای عقده ایه حسود چجوری خودشونو تخلیه کنن

اون ادم کثیف ترین ادم روی زمین سرش بزار زمین بمیره بهتره

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همش از خونواده ی شوهر گفتی بزرگوار، کم نداریم خونواده ی عروس ،که زندگی خیلیارو از هم پاشوندن،دیگه نصیحت میکنین،کلی نصیحت کنین

اینجوری اصلا تاثیری نداره،آدم خواه ناخواه گارد میگیره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

والا من خواهر شوهر و خواهر زن هستم ولی خیییچ دخالتی نمی کنم اصصلا حوصله چنگ زدن تو زندگی کسی ندارم،فقط سر نماز برا سلامتی،عاقبت بخیری،و پولداری حلالشون دعا مبکنم،زیاد هم بهاشون ارتباط ندارم  ،انرژیم می زارم برا زندکی خودم،مگه اینکه ازم کمک بخوان

چرا همش از خونواده ی شوهر گفتی بزرگوار، کم نداریم خونواده ی عروس ،که زندگی خیلیارو از هم پاشوندن،دیگ ...

من ندیدم از خانواده عروس براهمین اسم نبردم و اگر ببینم حتما تاپیک میزنم

والا من خواهر شوهر و خواهر زن هستم ولی خیییچ دخالتی نمی کنم اصصلا حوصله چنگ زدن تو زندگی کسی ندارم،ف ...

کارشما درس میکنی شما فهمیده این اما بچشم دیدم واقعا نمیدونم چرا اینکار میکنن