m3h6m مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7363 عنوان ۲۰۶ یا زانتیا 551 بازدید | 9 پست بچه ها بین ۲۰۶ و زانتیا موندیم شوهرم میگه زانتیا من میگم ۲۰۶ بنظرتون زانتیا چجور ماشینی هست کسی شوهرش داره یا تو خانوادش میشه راهنمایی کنید نظراتونو بدونم یه خسته یه دل💔شکسته از همه . 1402/10/08 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24808 زانتیا با کیفیت تره ولی چون خیلی قدیمی شده لوازم یدکی به شدت گزون و کم هست خیلی درد سر دارهاینجور ماشین هم خیلی به خرج افتاده خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مامان_مهدیار۱۳۹۷ عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 933 ما زانتیا داریم. اگر مدل بالای ۸۵باشه ۲٠۶انگشت کوچیکشم نمیشه. اصلا چیو با چی مقایسه میکنی؟ من بابامم قبلا ۲٠۶داشته سواری زانتیا نرمی و راحتیش کجا تنگ و ترشی و مسخره بودن ۲٠۶ کجا ♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش... فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش... خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
مامان_مهدیار۱۳۹۷ عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 933 ولی زانتیا مدل زیر ۸۵نخرین چون خرجش بالاست وگرنه بازم از ۲٠۶بهتره. ولی تو خرجش میمونین ♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش... فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش... خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
m3h6m مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7363 ما زانتیا داریم. اگر مدل بالای ۸۵باشه ۲٠۶انگشت کوچیکشم نمیشه. اصلا چیو با جی مقایسه میک ... تیبا ۲ یا کوئیک چی ؟؟؟ یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
m3h6m مدیر استارتر عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7363 ولی زانتیا مدل زیر ۸۵نخرین چون خرجش بالاست وگرنه بازم از ۲٠۶بهتره. ولی تو خرجش میمونین تیبا ۲ یا کوییک چطوره ؟؟ یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
مامان_مهدیار۱۳۹۷ عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 933 تیبا ۲ یا کوئیک چی ؟؟؟ اینا رو اطلاع ندارم اون دوتا چون هردوشونو سوار شدم میدونم ♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش... فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش... خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
مامان_مهدیار۱۳۹۷ عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 933 البته دوستامون دوااشون کوییک دارن راضی نیستن همون سال اول یکیشون موتورشو عوض کرد. ولی تیبا ۲رو اصلا اطلاع ندارم ♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش... فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش... خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥