2777
2789

۱۹ سالمه

کسی ک مجازی بهم پیام بده بگه ازت خوشم اومدخه یااگه حضوری بیاد جلو چجوری باید صحبت کنم چی بگم بهش

مجازی بگه حضوری میخوام ببینمت برم؟

لطفا نصییحت نکنین که زوده

لطفا هرچی میدونین بگین...چندییین بار تاحالا اینجور موردا پیش اومده ومن یابلاک کردم یا گفتم نه

اونم فقط بخاطر اینکه نگن دختره فلانه واینا

الان اما فرق داره

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=322596603]مجبوری ازدواج کنی؟ مشکل خاصی داری؟[/QUOTE برای آیندم بهتره...خودم میخوام... آمادگیشو فکنم دارم...

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

مجازی کشک

خب حضوری نرم ببینم طرفو؟

بنظر من کلا ب مجازی نمیشه زیاد اعتماد کرد

من خودمم ۱۹ سالمه

و پسر عمم قراره بیاد خاستگاریم و قبلنم روش کراش بودم 

جالبه خودمم نمیدونم چطوری باید جلوشون رفتار کنم

ولی چیزایی ک میدونم اینه نیاز نیس تو دنبال شوهر بگردی اگ اومدن خاستگار بهشون فک کن و به هیچ عنوان تمایلی ب ازدواج نشون نده... و حتی رل زدن... من تاحالا رل نزدم و همه ام تو خانواده میدونن از ازدواج فراری بودم اما نمیدونم چطور شد ک عمم تصمیم گرف بیاد خاستگاری... 

بنظرم اول فک کن ببین کسی مدنظرته و رو کسی کراشی یا نه

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
حضوری بری کنسله عکس بفرستی کنسله تو آب نمک نگه دار

عکس ک پروفایلمه طرف بخواد ببینه

توی آب نمک نگه دارم ک نمیشه هیچ وقت 

درستو بخون لطفا 

گفتم میخوام ترک تحصیل کنم مگه؟

عجببب.

.

مجازی بگه دوست دارم که هیچی خیلی حساب نکن

اون ک آره...

کلا میگم.... من ببینم طرف راحت شه تومجازی باهام ک بلاکه

اما واقعا نمیدونم چیکار کنم

کی واقعیه کی کیکه:)