2777
2789

خانما داستان ازین قراره ک یرروز یکی از همکلاسیام ک پسره بعد چن جلسه سرکلاس اومدن ، ی روز ب من پیام میده و همینطوری صحبت میکردیم یهو گفت ک عکستو بده ببینم

منم گفتم چرا گفت چون اصلا واضح ندیدمت (من اصلا ب هیچکس نگاه نمیکنم سرم پایینه همش)

گفتم خب

رو ۷ثانیه فرستادم

دوباره گفت ک تند رف یبار دیگ بفرست بازم رو ۷ثانیه فرستادم

این پسره ی آیفون داره یه سامسونگ

وقتی با آیفون شات بگیره میاد رو چت ک فلانی شات گرفت

ولی نگرفت

حالا نگران اینم نکنه با اون گوشیش عکس گرفته باشه

نکنه تو دانشگاه پخشش کنه

منم عکسم با مغنعه بود و فیل.تر سیاه روش بودش..

لطفاً نگین خاستی ندی و فلان

کاریه ک شده اگه میتونین راهنمایی کنید اگرم ن ک پست نذارید لطفاً 

بنظرتون پخش میکنه؟

حالا یه عکس با مقنعه چه دردسری میخواد برات بشه؟

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش بهش گفتم سیو داری عکسو؟ گفت چی راجبم فکر کردی و ی عکس با مقنعه ب چ دردم میخوره و فلان بعدم گف ...

یکم مشکوک نیست 

اخه براچی پیام داده فقط برا اینکه بگه عکس بفرست من واضح ندیدمت

بعدش بهش گفتم سیو داری عکسو؟ گفت چی راجبم فکر کردی و ی عکس با مقنعه ب چ دردم میخوره و فلان بعدم گف ...

میخاست ببینع چجور دختری هستی از اونا یا نه دید حساسی گفت بیخی برم طعمه بعدی اینقدر رو ندید ب این پسرا 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
عکست ک با حجاب بوده پخشم بشه از چی می‌ترسی.این همه عکس تو اینستا و... هست کی ب کیه

نمی‌دونم ی حس بدی ب آدم دست میده عکسش دست کسی باشه

بعدم میتونن چهره یکیو بذارن رو ی عکس لخت