2777
2789
عنوان

وضعیت آدمای نینی سایت

82 بازدید | 14 پست

بچه ها به نظرتون این همه تاپیک درمورد خیانت کتک کاری دست بزن داشتن مردا این همه مشکل با مادرهمسراشون یاخواهرهمسراشون ایناراسته؟؟ایاواقعااینقدوضعیت زندگی‌ های کشورمون خرابه؟؟یعنی هیچ کس بدون مشکل نیس؟؟چرارسیدگی نمیشه اینجاهم یه جامعه ی کوچیکه که همه آدماش دارم میبینم غمگینن🥲🥲🥲

این جهان فعل است وفعل مانداسوی ماایدنداهاراصدا

🥲متاسفانه حقیقت داره

ولی همونقد ک ادمای سمی وجود دارن

آدمای درست هم وجود دارن:)نمیشه همه مرد و زنارو با ی کفه ترازو سنجید

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تاپیک دیگه میزنن کسی اونقدر استقبال نمیکنه همه طرفدار این چیزان میرن وگرنه کلی تاپیک دیگم من میبینم 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

مشکلات و بدبختیا زیاد شده ... هیچکس از زندگی بقیه خبر نداره واقعا اینه که میگن از رو ظاهر زندگی مردم قضاوت نکنین🥲💔 هزاران مشکل و بدبختی بدتر از اینا رو دارم که اصلا دلم نمیخواد اینجا بازگو کنم یا تاپیک بزنم راجبشون

چیزی که من واقعا دارم میبینم اینه که ۸۰ درصد نی نی سایت اقشار سطح پایین جامعه هستن ، اطراف من اصلا ا ...

خوب اقشارسطح پایین هم نباید آنقدر مشکلات داشته باشن واقعا قابل هضم نیس

مشکلات و بدبختیا زیاد شده ... هیچکس از زندگی بقیه خبر نداره واقعا اینه که میگن از رو ظاهر زندگی مردم ...

خوب به نظرم بایدرسیدگی بشه نمیشه که این وضع زندگی هاباشه انقدرسرم دردمیکنه بایت تاپیک ها

۵۰ درصد راسته ۵۰ درصد تراوشات یک ذهن بیکار و مریضه که میخواد مردم رو سرکار بزاره

خداکنه دوروغ باشه چون بااین وضع هیچ مرد چشم پاکی نیس چون روزی کمه کم حدود شصت تاخیانت داریم

خداکنه دوروغ باشه چون بااین وضع هیچ مرد چشم پاکی نیس چون روزی کمه کم حدود شصت تاخیانت داریم

دروغ نیس چون به عینه دارم میبینم

یا اطرافیان من همشون هرزه و کثافتن یا هیچ مرد چشم پاکی نیست به قول شما 

دروغ نیس چون به عینه دارم میبینم یا اطرافیان من همشون هرزه و کثافتن یا هیچ مرد چشم پاکی نیست به قول ...

ای بابا اخه قبلااصلااینجوری نبود 

خوب اقشارسطح پایین هم نباید آنقدر مشکلات داشته باشن واقعا قابل هضم نیس

سطح پایین منظورم ار لحاظ فرهنگی هست، بچه هاشونو درست تربیت نمیکنن که میبینید خیلی از مرداشون دست بزن دارن و خیانت میکنن و عادات بیخود دارن، دختراشونو تو سن خیلی پایین شوهر میدن در حالی که اون فقط یه دختر بچس و هیچ درکی از زندگی متاهلی نداره، تنها دغدغشون مادر شوهرو خواهرشوهرو و آویزون شدن به اینو اونه، مادر و پدری که خودش درست تربیت نشده نمیتونه فرزند درست تحویل جامعه بده و میبینی که همینایی که تاپیک میزنن همشون حداقل دوتا فرزند دارن، این چرخه معیوب ادامه دار و تموم نمیشه، وقتی به ریشه اصلی این مساله نگاه کنید واستون قابل هضم میشه