من خیلی دختر پخته ای بودم از نظر خودم ولی میرسم پیش شوهرم یه دختر لوس دل نازک زود رنج میشم هر کاریم میکنم نمیتونم بزرگ باشم مث یه بچه پنج ساله میشم حتی موقع غذا ام وقتی مهمونی نباشیم شوهرم لقمه میگیره برام و کارامو انجام میده گاهی دیگه خسته میشه ولی انگار مث بچه ها نمیتونم من انقد لوس نبودم نمیدونم چم شده بگید طبیعیه؟🥺🥺
وااای منم اینجوریم،همش فکر میکنم چطور تحملم میکنه؟! مرد گنده باید بیاد دل من رو بدست بیاره /:
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
وای میخوام اینو بهش ثابت کنم ولی نمیتونم و نمیدونم باید چیکار کنم هر چی تو اینستا و کتاب و اینور ...
مثلا نوبت دکتر داری تنها برو، خودت صبح بیدارشو برو کار بانکی انجام بده، برو خرید کن، کارای این مدلی انجام بده ، براش تعریف کن اینارو که بدونه میتونه روت حساب کنه و دختر مستقلی هستی
دنبال کار باش بری سرکار
زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تو خانواده شوهرم جدی ام ولی خانواده خودم نه اصلا و همینم باعث شده خانوادم هر حرفی بزنن
خانواده خودتم مهمن . رفتارتو عوض کن عزیزم . من 20 سالمه ولی دارم خاهر بزرگمو بهش میگم راه و چاره چیه چون زیاد عروس داماد داشتیم تو خانواده و شان و شخصیتاشون چ تو خانواده خودشون چه تو خانواده همسرشون به رفتارشون بستگی داره وقتی ازدواج کردی بقیه روت یه حساب دیگه ای باز کردن ازت انتظار یه شخصیت متفاوت تری دارن منم خوبتو میخام که دارم عیب کارتو میگم . دوست ان باشد که گوید عیب دوست (:
من تا نشینم دولپی با دستای خودم بخورم سیر نمیشم حخخ
منم همینطور
اه اه چقد اوایل اذیت میشدم سر این موضوع🤦🏻♀️
واقعا خیلی سخته سعی کنی خانومانه و سنگین غذا بخوری
اصلا نمیچسبیدددد😬🤣
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
من با نامزدم میشستیم غذا میخوردیم منم که شکمو بعد ایشونم دوست داشت خودش بهم غذا بده البته منم لقمه ...
پایدار باشید عزیزم 😅🤭❤️
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه