2777
2789
عنوان

چیکار کنم رفتارم بچه گونه نباشه🥺🥺 چند ماهه عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 62 پست
آره دیروز کل غذامو اون داد 

😂😂😂

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

وااای منم اینجوریم،همش فکر میکنم چطور تحملم میکنه؟! مرد گنده باید بیاد دل من رو بدست بیاره /:

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای می‌خوام اینو بهش ثابت کنم ولی نمی‌تونم و نمی‌دونم باید چیکار کنم هر چی تو اینستا و کتاب و اینور ...

مثلا نوبت دکتر داری تنها برو، خودت صبح بیدارشو برو کار بانکی انجام بده، برو خرید کن، کارای این مدلی انجام بده ، براش تعریف کن اینارو که بدونه میتونه روت حساب کنه و دختر مستقلی هستی

دنبال کار باش بری سرکار

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
اصفهانی هستی شما ؟😉

بله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مثلا نوبت دکتر داری تنها برو، خودت صبح بیدارشو برو کار بانکی انجام بده، برو خرید کن، کارای این مدلی ...

ولی من معلمم🤕

این کارا ام خودم انجام میدم ولی تو خونه داری و آشپزی یکم میلنگم

نبابا جدی باش . جدی نباشی هیچکی جدی نمیگیرتت مخصوصن تو جمع که واویلا همه با انگشت نشونتون میدن ب هم ...

تو خانواده شوهرم جدی ام ولی خانواده خودم نه اصلا و همینم باعث شده خانوادم هر حرفی بزنن

تو خانواده شوهرم جدی ام ولی خانواده خودم نه اصلا و همینم باعث شده خانوادم هر حرفی بزنن

خانواده خودتم مهمن . رفتارتو عوض کن عزیزم . من 20 سالمه ولی دارم خاهر بزرگمو بهش میگم راه و چاره چیه چون زیاد عروس داماد داشتیم تو خانواده و شان و شخصیتاشون چ تو خانواده خودشون چه تو خانواده همسرشون به رفتارشون بستگی داره وقتی ازدواج کردی بقیه روت یه حساب دیگه ای باز کردن ازت انتظار یه شخصیت متفاوت تری دارن منم خوبتو میخام که دارم عیب کارتو میگم . دوست ان باشد که گوید عیب دوست (:

هیچ چیز دائمی نیست
من تا نشینم دولپی با دستای خودم بخورم سیر نمیشم حخخ

منم همینطور 

اه اه چقد اوایل اذیت میشدم سر این موضوع🤦🏻‍♀️

واقعا خیلی سخته سعی کنی خانومانه و سنگین غذا بخوری 

اصلا نمیچسبیدددد😬🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
من با نامزدم میشستیم غذا می‌خوردیم منم که شکمو بعد ایشونم دوست داشت خودش بهم غذا بده البته منم لقمه ...

پایدار باشید عزیزم 😅🤭❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه