2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 74 پست
تا حدی طبیعیه گلم اما اگه خارج رحم باشه میزان هرمون ثابت میمونه و اصلا بالا نمیره اگه سابقه فامیلی هم نداشتی تشکیل نشدن قلب و اینا واست ایشالا که پیش نمیاد منم باردارم دومیم هست اگه بگم اصلا استرس ندارم دروغه اما خیلی کمه آخه هنوز واسه قلب نرفتم
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی تو ان تی جنسیت نمیگن. من پرسیدمم با شک گف احتمالا دختر ولی معلوم نمیشه و دوباره گف باید بیای
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
میگن از اندامهای داخلی تشخیص میدن جنسیت رو خیلیا تو ان تی گفتن جنست و تشخیص دادن البته چند تا دکتر خاص هستن که میگن
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
الی منم شنیده بودم تو ان تی میگن جنسیت.ولی بمن گف احتمالا دختر. الته خودمم حس میکنم دختره. ولی واس اینکه هم خیالم راحت بشه واس خرید سیسمونی تو این هفته میرم
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
منم از طبیعی میترسم و دوس دارم سز بشم.ولی اونقدر خطرات سزارین و عوارضشو خوندم ک دارم رو طبیعی اوردن فک میکنم البته اگ بتونمممممممم