2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 74 پست
الیناز قربونت عزیزم
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها طبیعی به کم مطالعه میخواد قربون دولت برم که هیچ آموزشی نمیده و فقط اجباری کرده حالا واسه راحتیتون خودتون برید دنبال آموزش البته مامای خصوصی بی اندازه خوبه واسه زایمان طبیعی اگه میتونین استفاده کنید
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
پروانه من میلاد بودم شیردهی رو رفتم اما آمادگی زایمان و نه.ان آی سیوش عالی هست اتاق خصوصی بگیر بیمه تکمیلیت پولشو میده
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
من دو سال پیش واسه اتاق نزدیک 300 دادم بعد نامه بیمه بردم فک کنم 40 تومن برداشتن بقیشو دادن اتاقش خیلی تمیز بود حموم و توالت هم هر دیقه تمیز میکردن
البته بهت بگم رو دکتر اونجا حساب باز نکن اونجا فقط واسه زایمان حساب باز کن دکترش اصلا رسیدگی نمیکنه دکتر به غیر از اونجا حتما برو
این استرسا طبیعیه منکه تا روز زایمانم ازین استرسا داشتم
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗــﺎﺳـﻒ، .... ﺑـﺮﺍﯼ ﺗﻤـﺎﻡ ﮐﺴﺎﻧــﯽ ﮐـﻪ..... ﺑـﺎ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯿـﮑﻨﻨــﺪ ..... ﺣـﺲ ﻧﻤﯿـــﮑﻨﻨـــﺪ..... ﻧﻤـﯽ ﺷﻨﻮﻧــــﺪ..... نمیچشــــند ...... ﻓﻘـﻂ ﻣﯿﺒﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﺘﻬـﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻨــﺪ! خدایـــا ...... به آدم هایت بیاموز...... تــــو خدایــــی نه آن ها ...... دســـت از خدایی کردنـــشــان بردارند..
اره الی جون دکتر بیرون میرم چون ناهی یبار نوبت میدن ... بیمه تکمیلی نیستم ... و دکتر گفته سزارینم ... بنظرت اتاق خصوصی بگیرم .... هزینه با دفترچه آزاده ...
فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
اره الی جون دکتر بیرون میرم چون ناهی یبار نوبت میدن ... بیمه تکمیلی نیستم ... و دکتر گفته سزارینم ... بنظرت اتاق خصوصی بگیرم .... هزینه با دفترچه آزاده ...