2777
2789
عنوان

دختری که میخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 36 پست
پس شما وقتی ی کسی کار بدی با شما میکنه ازش تشکر میکنید؟🙄 بستگی داره چی کار کردن که اینو گفته شاید ...

چرا از اونطرف میوفتی، تشکر چیه😅

من شان خودمو پایین نمیارم که فوش بدم و شخصیت طرف رو تحقیر کنم، طرف کار اشتباهی کرده ذاتش که خراب نیس ادم خودشو زیر سوال ببره😁

یه نفر و خودش و عملش جدای از همه، هزارتا کار خوب ممکنه طرف کرده باشه ولی یبار کار بد کنه که کل وجودشو زیر سوال نمیبرم که

برای همون کارش باهاش منطقی حرف میزنم که چرا اینجوری کرده دلیلش چی بوده، اگه بهانه اورد و راستشو نگفت که فکر دیگه میکنم ولی اگه پشیمون بود و جبران کرد و قول داد تکرار نکنه میبخشم، البته بستگی به بزرگی اون کار هم داره دیگه

ولی برا چی حرفای تحقیر امیز بزنم که خودمو شخصیت خودمو زیر سوال ببرم

توضیحاتم برای استارتر نبود چون نمیدونم چکار کرده کلی گفتم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
اسکرین شات پیامشو گرفتم بعد نشون مادرش بدم

توی تاپیک قبلیتون زدید متولد ۶۹ هستید ، ینی ۳۳ سالتونه!

این کارای بچگونه مناسب سنتون نیست، تجدید نظر کنید

مگه زندگی بچه بازیه که به مادر طرف چقولی کنید!

خودتون روتون میشه مادرشو دیدید گوشی دربیارید بگید این پیام هارو ببینید، بعد توقع دارید مادرش پشت شمارو بگیره؟

به نظرم شاید عدد سنتون زیاد شده باشه ولی هنوز مناسب ازدواج نیستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفت چرا این مدت از دخترم فاصله گرفتی بهش نشون ندم؟

ببینید چون شما یکبار دروغ گفتید هرچی هم بگید هرکاری هم بکنید بازم فکر میکنن دروغ میگی،کارتون خیلی سخته که دوباره جلب اعتماد کنید

با این توصیفاتی که از دخترخانوم گفتی من ایشونم دختر عاقل و بالغی نمیبینم، مخصوصا اینکه بخاطر خونه و ماشین اینجوری رابطه رو بهم میزنه، یعنی این مدتم فقط با خونه و ماشین شما دلش خوش بوده، اگه ذره ای خودتون رو میخواست اینجوری واکنش نشون نمیداد و میگفت خودت برام عزیزی، پول و ماشین میاد و میره

من جای شما بودم کلا دورشو خط میکشیدم و دنبال گزینه ی مناسب تری میبودم و رابطه م رو  روی دروغ بنا نمیکردم، چه دروغ کوچک چه بزرگ!

ازدواج خیلی مهمه، ۷۰ سال زندگی مشترک پیش رو داری، اگرم با ایشون خواستی باشی باید حتما مشاوره برید و شخصیتتون به هم بخوره، مطمئن باش این اتفاق رو تا چندین سالمیکوبه توی سرتون و همش ازش حرف میزنه و به هر حرفتون شک میکنه و حتی ممکنه مدام کنترل کنه 

این اتفاق رو خیلی سطحی در نظر گرفتی درصورتی که تبعات زیادی داره و اتفاقا خیلی هم جدیه

اگه اذیتش کروی که حقته ولی اگه نه که چرا برادر😂

یه استادی داشتم زبان انگلیسی از ۱۲ سالگی میرم زبان الان ۲۰ سالمه. ۱۵ سالم بود یبار اومد کلاس منم قایمکی ازش فیلم گرفتم گف درسای مدرسه ایران جوریه که. کسی از شما نمیپرسه اسب فتحعلی شاه از کجا عبور کرد گف من دخترمو توی یه روستا ثبت نام کردم مدرسه اصلا توی مدرسه عادی درس بخونین اصلا یادگیری زبان انگلیسی یه کلاسه یه هنره توی آموزشگاه ما از بیرون معلم نمیارن همه معلما زیر ۲۶ سال هستن بعد یهو استادمون منو مثال زد گف دخترم چند سالته گفتم ۱۵ سالمه گف شما ۱۸ سالت شد به مامانت میگی مامان من میرم مامانت میگه کجا میری میگی دیگه میرم پاسپورت میگیری میره. رفتی اونجا دیگه دختر بعد ساعت ۹ معنایی نداره اونجا. برای موفقیتت به احترامت کمر خم میکنن. شما وقتی یه زمان برگردی ایران شال سرت میکنی تازه میفهمی دختر هستی. اونجا تبعیضی نیس شما هم میتونید یکسال دیگه اونموقع تدریس کنید محصل های ما پدرش مرده بود مادرشم گلیم می‌بافت توی همون آموزشگاه درس زبان خوند از طریق استاد رف کانادا و با یه پسر کانادایی ازدواج کرد یه محصل دیگه هم داشتیم که امسال توی استانبول برترین معلم انگلیسی در اومد ما ترک اردبیل هستیم استادمون هم از اون تعصبیا. یه زمان شده کلن از درس زده بشم اون با حرفاش منو رسوند اینجا. الان دوساله زبان انگلیسی تدریس میکنم توی بزرگترین زبانکده شمال غرب خواستم بگم که هنوزم که هنوزه اون فیلمو دارم هر موقع نا امید میشم اون فیلمو نگاه میکنم میگم با خودم منکه زبان انگلیسی تدریس میکنم. به موقعش توی وکالت هم قبول میشم من با A.B.C شروع کردم رسیدم به اینجاها پس میتونم توی پیچ و خم های زندگی هم از این درس بگیرم