2777
2789

دوستان چند تا سوال دارم برای خرید جهیزیه

۱_خانوادم پرجمعیت هستن چینی ۳۰ نفره یا ۲۴ نفره بگیرم؟

۲_چینی زرین ۳۰ نفره یا ۲۴ نفره داره؟یا باید مثلا دوتا سرویس ۱۲ نفره بخرم؟

۳_اگر دوتا سرویس ۱۲ نفره بخرم تعداد فنجوناش میشه ۲۴ تا زیاد نیس؟استفاده میشه؟

و اینکه طرح خوشگل اگر میشناسید بگید مرسی

۳۴نفره نیست باید دوتا۱۲بگیری.ولی نظر منو میخوای ۱۲تفره بگیر.بقیه را فله بردار.مثلا ۱۲ نفره را که کامل گرفتی ازهمون طرح ۱۲بشقاب پلو۶تا خورش ۳تا دیس و بشقاب میوه خوری بردار و کاسه سالاد بقیه اش اضافه هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید 2 تا 12 نفره بگیری 

الان ساده مد شده هرچی ساده تر بهتر 

ما خانواده هامون کم جمعیته و هر کدوم ی شهرن خودمون داریم میریم شهر غریب دیگ ی سرویس 12 نفره گرفتم 

ی 6 نفره ارکوپال هم گرفتم برا خودمون 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

زرین عالیه 

ژانتی دارم

دو تا ۱۲نفره بردار

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جنس چینی نخر سنگینه اذیت میشی 

چینی های جدید از ارکوپال سبک ترن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
۳۴نفره نیست باید دوتا۱۲بگیری.ولی نظر منو میخوای ۱۲تفره بگیر.بقیه را فله بردار.مثلا ۱۲ نفره را که کام ...

درسته اینم میشه ممنون از راهنماییت فقط اگر همون طرح فله پیدا کردنش سخت نباشه

باید 2 تا 12 نفره بگیری  الان ساده مد شده هرچی ساده تر بهتر  ما خانواده هامون کم جمعیته ...

منم احتمالا تو یه شهر غریب میرم احتمال اینکه همه باهم بیان هم فکر کنم کمه ولی خب بازم فکر کنم باید بگیرم برا اطمینان 

جدی امتحان نکردم اگه اینجوریه که عالیه 

بله خیلی ظریف و خیلی سبکه