2777
2789
واقعا این علوم راهنماییه؟ خیلی شبیه فیزیک و شیمی دبیرستانه😐😐😐😐

بله نظام قدیم بودی شما /؟چون اینا برای نظام جدید6.3.3.هست

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و از ما به غیر کیلومتر بر ساعت متر بر ثانیه هم خواسته که تقسیم بر ۳/۶ باید کرد

اینایی که گفته برای سوال ۹ بود

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
بله نظام قدیم بودی شما /؟چون اینا برای نظام جدید6.3.3.هست

نظام قدیم میشه تا چه سالی؟🙄🥴🤣

نهم خیلی اسون بودا اینارو نداشت اصلا😑

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

من نظام جدیدم اینا نبود تو کتابامون

من کاملا یادمه فصل اول این پیوندهارو داشتیم چطور فراموش کردید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نظام قدیم میشه تا چه سالی؟🙄🥴🤣 نهم خیلی اسون بودا اینارو نداشت اصلا😑

چند سالتونه /؟اولین دوره نظام جدید الان 23 سالشونه 

24 ساله ب بالا نظام قدیم بودن که این درسارو پایه ی دهم میخوندن چون پیش دانشگاهی داشتن 

👌😂😂😂 یعنی وقتی این سوالا رو میزارن سایت میخوام برم از اول راهنمایی بخونم . 😂😂

بخدا من این فیزیکو دوازدهم خوندم 🥲😂

تازه سخت ترین فصل فیزیک همون ۱و۲ دوازدهمه