2777
2789

سلام به همه دوستان گل

کسی هست که زمین فاز 3 صدرا خریده باشه؟ بنظرتون برا سرمایه گذاری خوبه بخریم؟ کدوم قسمتاش بهتره، خواهشا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سرمایه دارین 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

والا گمونم زیاد سود نمیکنید 

اگه پول داشتی باشی گلستان زمین بخری خوبه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

گلستان چنده قیمتا؟ فک کنم خیلی بالاست

اره بالاست والا دقیق نمیدونم باید بری بپرسی 

واااقعا؟ پس چیکار کنیم؟ کجا بخریم؟ شما ‌جایی دیگه سراغ دارید با این قیمت؟ 

یه ماشینی بخرید یه دستی بکشید روش به قیمت بالاتر بفروشید 

دوست خوبم میشه برای حاجت های دلم که چند ساله حسرتشو دارم برام دعا کنی؟
اینم فکر خوبیه، ولی باید توی خرید و فروش ماشین وارد باشی، اگر گول بخوری و بهت بندازن ضرر میکنی 

سرو زبون داشتن آقای همسر خیلی مهمه

ولی در کل به ظاهر ماشین برسی خوب فروش میره

دوست خوبم میشه برای حاجت های دلم که چند ساله حسرتشو دارم برام دعا کنی؟