2777
2789

کار درست چیه آخه من چه برخوردی بکنم هم شخصیتم حفظ بشه هم نمیخوام کدورت پیش بیاد از سمت من به هیچ وجه  

عقد هستم

دیشب خونه خواهر همسرم دعوت بودیم 

به دلیل بی حرمتی های ریز و نامحسوس قبلیشون تصمیم داشتم نرم ولی چون کل فامیل بودن گفتم اینطوری اثبات میکنم مشکل از منه و...

خلاصه رفتیم اونجا 

موقع میوه آوردن 

همسرش میوه رو آورد به همه گرفت ولی از من رد شد فکر کردم رفت برای بقیه بگیره ولی آورد گذاشت سر جاش 

دقیقا وقتی به من رسید روشو اونجوری کرد رفت 

همه هم فهمیدن زنش اومد مثلا ماست مالی کنه نرم به همسرم بگم 😐 گفت ناراحت نشیاااا حواسش نبوده ؛ درحالی که مشخص بود از قصد هست 

خواهر شوهرم و همسرش همیشه از بی حرمتی های ریز و درشت دارن  برای من و همسرم 

حتی خانواده خودش هم همینن ...

البته همسرم نبود ها رفته بود جایی بیاد .. وقتی اومد جلوی اون کلی احترام میذاشتن

شما بودید چه برخوردی میکردید؟! 

تصمیم دارم دیگه نرم خونشون و سری بعدی زنگ زد دعوت کرد بهانه بیارم بگم نمیام و اگه اصرار کرد بگم  آبجی همسرت دوست نداره من بیام اونجا پس مزاحمتون نمیشه و....

خوبه اینکار؟؟ 

واقعا دلم نمیخواد جایی باشم که میزبان ازم نفرت داره 

این نفرتی که میگم تو همه رفتار ها دیدم عزیزان پس نگید قضاوت میکنی 

چیکار باید کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما این کار شوهر خواهرش به همسرت بگو باناراحتی زیاد هم بگو 

گفتم 

واقعا هم خیلی ناراحت شده بودم نیازی به نقش نداره 

چون از بچگی همیشه همین بودم هیچکس از من خوشش نمیومد:)

گفتم  واقعا هم خیلی ناراحت شده بودم نیازی به نقش نداره  چون از بچگی همیشه همین بودم هیچک ...

عزیزم وقتی خودت در حال تخریب خودت هستی چه انتظاری از اطرافیان داری حستو نسبت به خودت بهتر کن درونت درس شه احترامم میاد خودتو دست کم نگیر 

این حرفا چی یکم اعتماد به نفس داشت باش خودت اینجوری فکر کنی چه انتظاری از اطرافیانت داری

عزیزم واقعیته بحث اعتماد به نفس نیست

اتفاقا از روی حسودی بقیه بوده که از بچگی تنها بودم 

هم تو مدرسه هم فامیل هم الان که متاهل شدم 

همیشه یه مشت حسود دورم بوده 

که سعی داشتن زمینم بزنن