2821
2789
عنوان

فقط مذهبی های با جنبه بیین

403 بازدید | 50 پست

همش با خدا قهر میکنم اخ خیلی ممشکلات دارم یکیش نداشتن پدر دوم خواهر وبرادر بدجنسی که حق منو مادرم میخورن سوم فقر...

ولی یه چیزی نمیزاره اونم 

امام حسین 

یعنی هر کاری میکنم از عاشقش هستم برا اشک میریزم 

حتی وقتی تو حدیث کساء اسمش اومد یه بندش من اشکم درمیاد 

چی کارکنم ؟

چرا این همه دوسش دارم ؟در حالی که این در خدا خیلی وقتها به روم بسته بوده؟

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر می کنم اونهایی که هیج وقت ناامید نمیشن اونهایین که به مقام رضا رسیدند. هر چی خدا بخواد راضین بهش ...

خوب این یعنی چی؟

چه ربطی به خدا داره تو باید خودت تلاش کنی نه که بشینی بگی خدا نکرد پس باهاش قهرم

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
اصلا حسین (ع) جنس غمش فرق میکند

نمیدونم ولی میدونم خیلی فرق داره با همه فرق داره بچه هات جلوی چشمت پرپر پشن شهید نه ها پرپر خودت اونجوری اصلا یه چیزی دیگه است

خدا همه چی به تو داده این تویی که باید بسازی زندگیتو

این افکارو که خدا کاری کنه رو بریز دورررر

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
نمیدونم ولی میدونم خیلی فرق داره با همه فرق داره بچه هات جلوی چشمت پرپر پشن شهید نه ها پرپر خودت اون ...

به خاطر همین وقتی ما ها هرچقدر هم که به مشکل میخوریم میبینیم درد ما در مقایسه با درد امام حسین هیچه

دکتر کوچولو
درود گلی. معوذتین بخون. سوره ناس و فلق بهش معوذتین میگن سوره نصر هم خوبه . واقعه هم عالیه. البته باو ...

اینی که گفتم بابت گشایش در کارها جواب گرفتم. البته اول باورش کردم بعد انجام دادم.

درود گلی. معوذتین بخون. سوره ناس و فلق بهش معوذتین میگن سوره نصر هم خوبه . واقعه هم عالیه. البته باو ...

هر روز هر شب میخونم . اصلا کارم همینه ختم انجام یدم برای بقیه حفظم وقت دست خالیم از حفظ میخونم

عزیزم امام حسین سفینه النجات کشتی نجات .بهش متوسل  شده تا در امان باشی نماز بخون

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
2825
2823
2791
2779
2792