2777
2789

امشب مادر شوهرم دعتمون کرده شام و چیزی که میخواد درست کنه رو اعتقاد دارن من خوب بلدم درست کنم

دیشب که گفت بیاد گفت بیا کمک کن خودت چون فلانی(اسم خواهر شوهرم😁)زانوش درد میکنه نمیتونه تنها درست کنه منم‌گفتم باشه

اونوقت امروز فکرش کردم گفتم اونا خیلی شل ول کار میکنن و تنبلن بگم موادش بیاره شوهرم خودم درست کنم ببرم با اینکه بچه ۱۱ماهه دارم گفتم صفر تاصد باخودم و میدونم کلی ظرف شستنو اینام داره

خواهر شوهرم که ۱۳ سال از من کوچکتره پیام داده به شوهرن کلی قربون صدقش و اینا بعد انگار من نوکرشونم  ادامه حرفش نوشته  به فلانی بگو بیاد کنک کنه مامان هم دیشب بهش گفته که بیاد

منم به شوهرم  گفتم خودم درست میکنم شوهرم خوشش نیامد

منم وقتی دیدم اخلاقش بد شد گفتم من چیز بدی نگفتم ایتطور راحت ترم

ولی مدل خرف زدن خواهرت زشته

خب به خودم پیام میداد مثلا میگفت

....جون‌بیا باهم درست کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتی دیدم اخلاقش بد شد گفتم من چیز بدی نگفتم ایتطور راحت ترم ولی مدل خرف زدن خواهرت زشته خب به ...

راستش منم از ندل خرف زدن خواهر شوهرم ناراحت شدم خق ندارم

خب مارو دعوت کردید مثلا حالا کمکم نیخواید بعتر بگو من که خودم پایه بودم برلتون اونو درست کنم

بگو من بچه کوچیک دارم برو یه خورده کاراشو بکن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ب نظر کارت اوکی میاد

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

به نظرم خیلی بد نگفته خواهرشوهرت  و شما هم اصلا بد جواب ندادی ولی نمی‌فهمم شوهرت چرا ناراحت شده این وسط .

خوب اون گفته خانمت فقط بیاد کمک چون حس کردن حالا مزاحمت نشن بیشتر از این و مثلا درکت کردن و از طرفی شما هم که همه کارها رو قبول کردید انجام بدید ،پس ناراحتی از چیه ؟ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم