2777
2789
عنوان

چرا من همیشه خسته و بی حوصله ام ؟!😭

940 بازدید | 17 پست

کدومتون مثل من هستید ؟ انگار که کوه کندم.

توان هیچ کاری رو ندارم. 

الان چند ماهه اینجوری شدم. و تعجب میکنم که چرا بعد از گذشت چند ماه حالم خوب نمیشه بلکه هر روز که جلوتر میره بی انرژی تر و بی حوصله تر از روز قبل میشم😒😢

به نظرتون این یجور مریضیه ؟!

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا کم خونی داری یا افسرده ای یا ویتامین دسه بدنت کمه باید آزمایش بدی برو دکتر 

دکتر رفتم آزمایش خون و ادرار دادم. کم خونی نداشتم. تیروئید هم نداشتم. فقط یکم ویتامین D بدنم پایین بود که برام آمپولشو نوشت سه روز پیش زدم.

مشکل دیگه ای نداشتم ولی نمیدونم چه مرگم شده😢

ولی هرچی هست تمام زندگیمو مختل کرده چون حتی واسه انجام دادن کارهای خونه هم انرژی ندارم.😭

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
من باردارم الان ۶ماهه این شکلیم . بریدم همه انرژیم آب شده

شما واسه اینکه بچه ات همه ی انرژی و مواد معدنی و ویتامین ها رو ازت میکشه و جذب خودش میکنه اینجوری شدی عزیزم ولی من که باردار نیستم. بی انرژی بودن من غیر طبیعی هست ولی واسه شما که باردار هستی بخاطر وجود بچه طبیعی هست.

منم همینم بنظرم از کمبود ویتامین تو بدنمونه.من خودم ک میدونم کلسیم و ویتامین دی افتضاحه

ولی من فکر میکنم سروتونین مغزمون اُفت کرده و بخاطر کمبود ویتامین نیست، بخاطر کمبود سروتونین مغزمون هست که باعث بی حالی و بی حوصلگی مون میشه😒

از نظر طب سنتی ممکنه سردی به بدنت غلبه کرده. دکتر طب سنتی برو

یعنی ممکنه از سردی باشه ؟! 😒

یا از افسردگی یه ؟!

دلیل روحی و جسمی می‌تونه داشته باشه 

یعنی ممکنه مشکل روحی داشته باشم ؟!😢