2777
2789

من از یکی از شهر های جنوبم 

لهجه ام هم جنوبیه 

اما دوستام هیچکدوم جنوبی نیستن اینجا

دوبار آهنگ جنوبی استوری کرده بودم و گفته بودم دلم تنگه خونه هست و.... 

بعد امروز نشسته بودیم یکیشون گفت فلانی(من) خیلی معتقده که جنوبیه 😑 

بعد گفتم خب جنوبی هستم مگه جنوبی نیستم؟ 

قبلا هم میگفتن که اره فقط بندرعباسی ها و قشمی ها و اهوازی ها جنوبی حساب میشن و... تو جنوبی نیستی🙁 

حالا شهر ما دقیقا جنوب غربی هست😑

بعد گفتن اگه جنوبی هستی جنوبی حرف بزن برامون 😂

منم گفتم باشه خب خودتون نمیگین وگرنه من براتون حرف میزنم.

خلاصه خیلی جبهه میگیرن در مورد این موضوع و رفتارشون برام خیلی عجیب بود. 

برای چی اینطوری رفتار میکنن؟

گاهی اوقات یه رفتارهایی میکنن یا وقتی از خانوادم تعریف کوتاهی میکنم حتی ، حالت صورتشون یه طور خاصی میشه و ذهنم رو درگیر می‌کنه.

خیلی هم صمیمی هستیم و ناراحت میشم وقتی این رفتار ها رو میبینم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما صمیمی هستی اونا نیستن

شیشه خورده دارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه کجایی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

رفتارشان که اذیت کننده هست

ولی ول کن بابا اهل هرجا باشی یه عده پیدا میشن که مثل دارکوب نوک بزنن به اعصابت الان من ترکم انقدر از این رفتار ها دیدم حتی بد ترش رو دیگه حالم داره از جامعه بهم میخوره اصلاً هم روح و روان طرف مقابل براشون مهم نیست من که مثل قبلاً ها نیستم عمیقاً از ته ته ته دلم یه آه بلند میکشم حتی اگر نخوام هم دست خودم نیست

آدم از دوستشم ناراحت میشه مگه.باحال باش قدر دوستی رو بدون

آخه چندین بار به این موضوع اشاره کردن که تو جنوبی نیستی 😑😂

درصورتیکه لهجه ام مدل رقصیدنم فرهنگم کاملا جنوبیه و شهرمون هم جنوبه 

ولشون کن

مام تو دانشگاه یه دختره هست یکم حالات و رفتاراش شبیه پسراست همه هم اینو میدونن خودشم با اغلب آقایون دوسته تو دانشگاه. گاهی رفتار هایی میکنه که یعنی مثلا خیلی کوله و ما نیستیم بخصوص من.

چون اهل یکسری چیزا نیستم من و یه جوری پاستوریزه به حساب میام براش

ولی دختر بدی نیست. شایدم واقعا منظوری نداشته باشه

ممکنه دوست تو هم اینجوری باشه

بیخود حساس میشی شاید مثل من

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊