2777
2789
عنوان

چقد حس بدی گرفتم دوستام این حرف رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
دویتامین زیاد جالب نبودن و نیستن ولی خوب شاید منم دوست خوبی براشون نبودم .ما کامل نیستیم که .پیامبر ...

اصلا هم این به اون در نه چون اثر میزاره هر رفتار . من دوستانی داشتم همه دارن شبیه هم میشن ۶ نفرن روی هم تاثیر دارن میزارن رو منم گزاشتن مثال میزنم اولین دوست ازدواج کرد بعد اون دومی ازدواج کرد سومی داره ازدواج میکنه اونایی که که موندن رل میزنن این یه جورایی تحصیلو عقب میندازه  حالا نمیگم اینا بده دارم میگم تاثیر دارن رو هم آدما . من اواخر دوستام با سیگار ارتباط گرفتن تفریحی یکی کشیدن منم کشیدم بدتر اینکه باعث شد در عرض دو ماه من چهار نخ بکشم توسط دوستان و آخرش خودم . این یعنی چی ؟ فک کن طرفی که به من گف سیگار بکشیم من قبول کردم باعث شد من به سیگار علاقمند شم الان خودش میگم سیگار بکشیم میگه نه مرسی این یعنی میخواسته منو راه بد بکشونه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته ادامه ندید.هم دوستی رو هم سیگارو

نه سیگار چهار بار کشیدم ولی متاسفانه یه اثری گذاشته که هر موقع عصبی یا ناراحت میشم فکرش تو ذهنم میاد مثل غذا با اینکه زیادم نکشیدم

نه سیگار چهار بار کشیدم ولی متاسفانه یه اثری گذاشته که هر موقع عصبی یا ناراحت میشم فکرش تو ذهنم میاد ...

میتونی اینطوری فکر کنی که انگار راهی به اسم سیگار کشیدن وجود نداره برای آروم شدن. 

اینطوری ذهنت رو گول میزنی 

من وقتی میخاستم پرانول رو ترک کنم اینطوری میکردم و خیلی خوب بود

میتونی اینطوری فکر کنی که انگار راهی به اسم سیگار کشیدن وجود نداره برای آروم شدن.  اینطوری ذهن ...

آرع باید اون فکر لذت رو از ذهنم ترک کنم و درست میشه ولی این رو به حساب این امتحان میزارم که خدا ذات اشونو اینطوری برام معلوم کرد . بلاخره هر چیزی یه دلیلی داره مطمئن باش فقط در مورد شهرت نیس که حس ناامنی به اونا دست میده موضوع اینکه تورو در مورد شهرت قضاوت کردن فقط این به سادگی نیس که بگن فلانی تو اهل ابنجا هستی یا نیستی تمام بیشتر میخوان یه بهونه یه چیزی پیدا کنن شخصیت و ارزشی که خودت به خودت میزاری و در مورد چیزی به خودت افتخار میکنی رو به سوال بکشن حالا میتونه شهرت باشه لباست باشه یا هر چی موضوع به این سادگی نیس آدم باید توجه کنه که این چرا اینو گفت ! جوابت میرسی 

آدم از دوستشم ناراحت میشه مگه.باحال باش قدر دوستی رو بدون

اتفاقا ادم از دست دوستا ناراحت میشه

مگه اینکه دوست خیرخواهی باشه اونم به معنای واقعی

وگرنه که ناراحتی از دست غریبه ها که گذراست