2777
2789

چندین ماه پیش من تو اینستا با ی پسری اشنا شدم راستش اولاش دوسش داشتم چون از رابطه قبلیم ضریه بدی خورده بودم دوس داشتم ی نفر کنارم باشه ی مدتی باهاش حرف زدم درد دل کردم دوس داشتم اون ضربه ای روحی بدی که بهم وارد شده رو جبران کنم  چون سر رابطه قبلم دوبار خودکشی کرده بودم و قرص اعصاب دوساله مصرف میکنم و تحت نظر روانشناسم هستید باقیش بنویسم

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ی مدت بهم گف شب بیا میخوام باهات حرف بزن تو اون مدت منم وابسته شد بودم بهش

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

شبش گف راستش رلم برگشته و نمیخوام از دستش بدم قبلش نمیدونستم با کسی هس

خوب

بعد من خیلییی گریه کردم شبش ولی از طرفی چون ضربه خورده بودم دلم برا اون دختره هم سوخت بش گفتم دیگه بامن حرف نزنه چون تو رابطه اس بعد ی مدت از اسنستا هم انفالو کرد و دیگه رابطمون قطع شد

ی مدت گذش خودش پیام داد ب عنوان ی دوست عادی کنارش باشم

خب منمم راستش باخودم گفتم اگر مث ی دوست کنارش باشم اشکال نداره ولی خیلی محدود درحد احوال پرسی حرف میزذیم و خب بعد چن وقت گف میخواد کات کنه زنگ زدم بهش و کلی خواهش کردم ک ی فرصت ب دختره بده چون میدونستم دختره عاشقشه

عزیزم الان حرفی که میخوام بزنم برای تو گذشته اما در هر صورت میگم که گوشه ی ذهن داشته باشی وقتی آدم از رابطه‌ی سمّی میاد بیرون و خودکشی میکنه و قرص اعصاب مصرف میکنه  و پیش روانشناس میره تا روانشناس دستور نداده نباید رابطه‌ی جدید و شروع کنه توصیه میکنم روانشناستو عوض کنی  مشکل تو با خراب شدن این رابطه‌ی جدیدت هم شده دوتا مشکل پس بهتره با عوض کردن روانشناس از هر دو رابطه سالم عبور کنی بعد با تصمیم‌گیری های جدیدتر و بهتری فرصت روابط بهتری و داری 

دیگه گف باهاش حرف میزنه ب ی نتیج میرسه  امروز پیام داد بم گف ک کا کرده کامل چون دلش باهاش نیس 

چون گف از ظاهرش خوشم نمیاد و رفتارش چون مدام لهم پیله میکنه