2777
2789
با رژیم کتو و ورزش سخت

من  دیروز اولین برنامه مو از مربی باشگام گرفتم تمام بدنم بسته مث جنازه افتادم یه گوشه😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دیروز اولین برنامه مو از مربی باشگام گرفتم تمام بدنم بسته مث جنازه افتادم یه گوشه😂

خب کاملا طبیعیه دیگ من جوری تمرین میکنم ک خونه برگشتنی از پله ها نمیتونم بیام بالا جنازه میرسم خونه

چجوریه؟

ببین بهتره ک اصولی از مشاور تغذیه بگیری 

ولی اگه بخوام بهت بگم اینطوره ک اصلا کربوهیدرات مصرف نمیکنی و چربی مصرف داری نه اینکه غذاهای چرب منظورم مواد غذایی چربه مث گوشت و مرغ  و روغنای مفید

خب کاملا طبیعیه دیگ من جوری تمرین میکنم ک خونه برگشتنی از پله ها نمیتونم بیام بالا جنازه میرسم خونه

مربیم میگه بعد ورزش رفتی خونه اول یه دوش گرم بعد برو زیر دوش سرد شک بده به بدنت کمتر میبندی اما توان حموم رفتنم ندارم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مربیم میگه بعد ورزش رفتی خونه اول یه دوش گرم بعد برو زیر دوش سرد شک بده به بدنت کمتر میبندی اما توان ...

اره درسته و اینکه منیزیم عالیه بره بدن دردت یدونه منیزیم بخور بعد ورزش بدن دردت کم میشه 

چجوریه؟

نگا باید کربوهیدرات بذاری کنار یعنی چی؟ یعنی باید مرغ گوشت ماهی تخم مرغ انواع پنیر هایی که کربوهیدرات ندارن

یا انواع سبزیجات مث بروکلی.. کلم ..اسفناج .. هویج ... ووووو

گوجه فرنگیم خوبه بخور بعد تمرین

عه مرسی

کربوهیدرات مث برنج نون ماکارونی

ولی برنج قهوه ای با ماکارونی بدون کربوهیدرات و نون قهوه ای همون نون جو 

اره هم قرص هم جوشان داره من روزی یدونه میخورم خودم

مرسی عزیزم