2777
2789

تو اینترنت زده نمره ورقه هفت باشه نمره سالانه ده قبولی هزینه انتخاب واحد واسه دوتا درس پرداخت شده اما کلاسی گزاشته نشده براش چجوریه اونا خودشون نمره سالانه میدن؟ چون شهریور نمره ورقم هشت شد ولی افتادم اما الان تا جایی که شنیدم میگن با نمره ورقه‌ای هفت قبولی چون نمره سالانه خودشون میدن پس چرا شهریور ندادن؟

حالا نمیدونم چطوری محاسبه میشه 

ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کلاستو حضوری شرکت کرده باشی اگر حضوری باشه بهت مستمر میدن که هفت یا هفت و بیست پنج صدم میخواد تا قبول شی،که مهم نیست کلاس تشکیل شده یا شما رفتین یا نرفتین,

اگر هم درسی رو غیر حضوری گرفتین مستمر ندارین درنتیجه باید ده بگیرین 

من بزرگسالانم شهریور نمره مستمر نداشتم الان واسه دی دارم مستمر بیست میدن روی برگه۷ بگیرم پاسم

ممنونم عزیزم 

منم شهریور افتادم ولی شنیدم که با هفت تو ورقه واسه دی ماه پاس میکنن چون شهریور با هشت افتادم همش با خودم میگفتم چجوری پس دی ماه با هفت قبول میکنن ولی شهریور انداختن 

چون کلاسیم تشکیل ندادن که بهمون بگن بیاین حتما

پس واسه دی ماه خودشون مستمر میدن و با هفت قبول میکنن؟

باید کلاستو حضوری شرکت کرده باشی اگر حضوری باشه بهت مستمر میدن که هفت یا هفت و بیست پنج صدم میخواد ت ...

غیر حضوری یا حضوری چیزی نگفتن بهمون 

ولی هزینه ثبت نام واسه دوتا واحدو گرفتن واحدی فکر کنم صد و اینا 

پس چون کلاس برگزار نکردن خودشون نمره سالانه میدن؟

ممنونم عزیزم  منم شهریور افتادم ولی شنیدم که با هفت تو ورقه واسه دی ماه پاس میکنن چون شهریور ب ...

منم با نمره۷و۸ شهریور اوفتادم واسه دی دیگه پول واسه مستمر گرفتن حتما برو از مدیر بزرگسالان بپرس مستمر داری یا ن دور اطرافم هر کی بزرگسالانه پرسیدم میگفتن ماهم مستمر داریم بلاخره این همه پول هزینه میدی باید مستمره رو بدن اگه مستمر داشته باشی ۷ بگیری پاسی

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨