zeynabbbbbbbbbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 425 عنوان بچهای قانون جذبی بیایید 50 بازدید | 5 پست سلام بچه ها همونطور که میدونید برای ارسال ارتعاش مثبت به خواسته بین ثروت و رسیدن به هدف موندم اگ بگم از طریق رسیدن به موفقییت در رشته دلخوام به ثروت برسم درست نیست چون نباید راه معلوم کرد 1402/10/08 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10698 بله فقط باید روی نتیجه متمرکز بشی ن راهش «برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»
zeynabbbbbbbbbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 425 بله فقط باید روی نتیجه متمرکز بشی ن راهش کدوم نتیجه هدف بود برا شما به نظرم فرد موفق بی پول حسش خوب سخته بشه اما اگ اول مدفقییت بعد پولداری بگم بهتر نیست
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10698 کدوم نتیجه هدف بود برا شما به نظرم فرد موفق بی پول حسش خوب سخته بشه اما اگ اول مدفق ... ن قانون جهان کاشت بعد برداشت تو باید حستو ب پول خوب کنی احساس پولداری کنی بعد اتفاق میوفته «برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»
zeynabbbbbbbbbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 425 ن قانون جهان کاشت بعد برداشت تو باید حستو ب پول خوب کنی احساس پولداری کنی بعد اتفاق میوفته متوجهم اما اینکه کدوم بزارم اولویتم نمیدونم شما باشید کدومو میگید
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10698 متوجهم اما اینکه کدوم بزارم اولویتم نمیدونم شما باشید کدومو میگید ثروت «برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»