2777
2789
عنوان

فقط آقایون جواب بدن🥹😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همهه ترک پوستی دارن هرکی میگه ما نداریم دروغه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
همه ی ادما ترک پوستی دارن همشونن  واسه یکی زیاده  یکی‌کم  انگار چه ایراده بزرگی ...

نازا هم باشه عیب و ایراد که نیست ، یه مشکلیه که هزار تا راه حل وجود داره براش💗

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
همه چی ترک روی پوست نیست که درمان میشه اگر باتن کسی زیبا باشه اون مهمه نه بدنش اگرم بدنش مشکلی داشت ...

درمان نداره من خیلی دنبالش رفتم هزینه بالایی داره و نهایتا ده الی سی درصد خوب تر شه

سلام

خدا نگذره از این اصحاب رسانه که دایم زن های نمایشگاهی و پرفکت نشون میدن و سطح انتظارات رو ناجوانمردانه میبرن بالا🤦🏾.

نمیدونم واقعا. به خیلی چیزا بستکی داره که چقدر طرف رو دوست داشته باشم. اما صادقانه اگه سنتی باشه اشنایی فکر نمیکنم برم جلو. باز به خیلی چیزا بستکی داره.

+ این چیزا قابل درمان هست؟

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
درمان نداره من خیلی دنبالش رفتم هزینه بالایی داره و نهایتا ده الی سی درصد خوب تر شه

پس مهم نیس اصلا ببین کسی که بخواد بمونه فوششم بدی میمونه کسی که نخواد سرتا پاشم طلا بگیری باز میره اینو من باهاش زندگی کردم خیالت راحت اگر هزاران مشکل دیگه داشته باشی کسی که عاشقت باشه میمونه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
اخه من ی بار ازدواج کردم بخاطر این چیزایی ظاهرری تو عقد جدا شدم(: علی رغم اینک مثلا شوهرم خیلی دوست ...

اون لیاقت تو نداشته مگه میشه یه نفر رو دوست داشت بخاطر همچین چیزی ازش جدا شد .این که اصلا مشکل نیست.

سلام خدا نگذره از این اصحاب رسانه که دایم زن های نمایشگاهی و پرفکت نشون میدن و سطح انتظارات رو ناجو ...

ینی اگ طرف تو جلسه خاستگاری بتون بگه دیگ ادامه نمیدین؟ 

درمانش نهایت 30 درصد بهبوده 

قابل درمان نیس ولی اصلا چیز عجیب و تو ذوق زنی هم نیس،تقریبا همه هم دارن چه چاق چ لاغر

ایده و تصوری ندارم ازش حقیقتا.پس چیز تابو و عجیبی نیست؟ همه جای بدن اینطوری میشه؟

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

ببین مردا تا این حد ب جزئیات توجه نمیکنن من خودم اصلا ترک پوستی نداشتم بعد ازدواج باردار شدم بشدت بدنم ترک انداخته طوری بود ک روم نمیشد جلو شوهرم لخت بشم  حته سینه هام ترک انداخت بعد ک علتشو ب شوهرم گفتم کلی خندید گفت من اصلا متوجه اونا نمیشم تو اگه من کچل بشم ولم میکنی طلاق میگری گفتم نه گفت خوب ببین برات مهم نیست برای منم مهم نیست خاستم بگم اینا برمیگرده ب ذات مرد و تربیتش 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده