2777
2789
عنوان

فقط آقایون جواب بدن🥹😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خدا نگذره از این اصحاب رسانه که دایم زن های نمایشگاهی و پرفکت نشون میدن و سطح انتظارات رو ناجو ...

اخه ترک پوستی چرا باید مسئله بزرگی باشه که دنبال راه حل بگردیم؟

همه خانوما ترک دارن جاهای مختلف و کم و زیاد داره .

معیارتونو برای انتخاب همسر تمیزی و سلامت جسمی و نظافتش بزارید تا ترک پوست و نمدونم خراش و لک و اینا (یاد سریالای کره ای افتادم که پادشاه نباید با یک زنی که زخم داره ازدواج کنه😂)

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
ینی اگ طرف تو جلسه خاستگاری بتون بگه دیگ ادامه نمیدین؟  درمانش نهایت 30 درصد بهبوده

بستگی به چیزای دیگه هم داره. اینطوری نیست  اگه همه چیز اوکی باشه به جز این مورد، ول کنم برم. کمااینکه دوستمون هم گفت مثل اینکه چیز شایعی هست و اصولا نقص به حساب نمیاد و کیشه باهاش کنار اومد

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
ایده و تصوری ندارم ازش حقیقتا.پس چیز تابو و عجیبی نیست؟ همه جای بدن اینطوری میشه؟

بستگی ب ژنتیک داره خیلیا ندارن یهو بعد زایمان بدنشون پر میشه

خیلیا هم کلا بعد زایمان هم ترک نمیخوره پوستشون

خیلیا توی بلوغ کلی ترک میخورن

یا مثلا ی عده تو همون نامزدی ممکنه یهو چاق شن ترک بخوره

ایده و تصوری ندارم ازش حقیقتا.پس چیز تابو و عجیبی نیست؟ همه جای بدن اینطوری میشه؟

داداش خودت نداری مگه؟

تو مردا اکثرا رو بازو و پهلو ترک میخوره منظورشون همون ترک پوستیه که خودمونم داریم عادیه دیگه

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده

به بدن خودتون توجه کنبد، بالای رون،روی بازوها روی کمر و اون نواحی یه خط های سفید میبینید همونا ترک پوستیه

اقایون بدنسازم معمولا زیاد دارن

به بدن خودتون توجه کنبد، بالای رون،روی بازوها روی کمر و اون نواحی یه خط های سفید میبینید همونا ترک پ ...

من ندارم.

پس چیز خاصی نیست. چرا برای استارتر مهمه اینقدر؟

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
اررره ذات خیلی مهمه🥹😢

پس کسی ک میخاد بخاطر اینا ولت کن بهتر اصن همون اول بشناسیش 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده