2777
2789
عنوان

همه چی یادم میره حتی غذایی که خوردم

213 بازدید | 17 پست

من سنی ندارم اوایل نوجوونیم هستم ولی مرتب فراموش میکنم همه چیزو یوقتا یادم نمیاد ناهار و شام چی خوردم یا دیروزم چه اتفاقی افتاده 

نماز میخونم مرتب یادم میره رکعت چندم بودم 

هنگام صحبت کردن کم میارم مرتب معنی کلمات یادم رفته 

بیشتر وقتا منظور طرفم رو نمیفهمم حتی اگه خیلی واضح حرفشو بیان کرده باشه کلافه میشن برام توضیح بدن 

تو اداکردن کلمات سخت یا معنی های اونها و بشدت گیجم میکنن جوری که فکر میکنن خنگم

مشکل تمرکز دارم مرتب 

کسی اینجور بوده چیکار کنم خیلی ناراحتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

بیرون هم میرم مرتب چیزامو جا میذارم 

و هی باید چک کنم ببینم گوشیم هست تو کیفم یا نه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزت بیش از اندازه سرد شده فکرت مشغوله خواب کافی نداری زیادی تو گوشی هستی غذای فست و فوتی نباید ...

چیکار کنم خوب بشه 

فست فود اصلا نمیخورم 

ذهنم اره اصلا استراحت نداره دست خودمم نیست 

عزیزم تا این حد دیگه باید دارو بخوری فک کنم. حتما میش پزشک برو

پزشک مغرواعصاب یا روانشناس 

باید ذهنتون آروم کنی غذای گرم بخور ب وقت بخواب یه جای سکوت مدیتیشن کن

ممنونم 

منم اینجورم ولی شدتش کمتره،، غذای گرم وگرمیحات میخورم ولی انگار فایده ندارع

منم .به حد کافی گرمیجات دارم 

تا سرد میخورم سردی میکنم گرم میخورم بدنم گرمی میزنه 

شما مشکلات عصبی ندارین یا وسواس؟‌ 

منم .به حد کافی گرمیجات دارم  تا سرد میخورم سردی میکنم گرم میخورم بدنم گرمی میزنه  شما م ...

من بعد هروعده غذایی یه دونه خرما میخورم،،، خیلی زود عصبی میشم افکارمنفی دارم به همه چیز شک دارم مخصوصا شوهرم،،، 😫😥الان دوماه گرمیجات میخورم ولی هیچ،،، فراموشیم گرفتم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
من بعد هروعده غذایی یه دونه خرما میخورم،،، خیلی زود عصبی میشم افکارمنفی دارم به همه چیز شک دارم مخصو ...

برین پیش پزشک طب سنتی شاید مشکلتون حل بشه .من هنوز فکرم درگیر اون حرف کاربر هست که گفتن سردی مغزه

دقیقا منم علایم شما رو دارم. حساس شدم بشدت

برین پیش پزشک طب سنتی شاید مشکلتون حل بشه .من هنوز فکرم درگیر اون حرف کاربر هست که گفتن سردی مغزه د ...

میگن گرمیجات بخورم،، خب دوماه خودمو بستم به گرمیجات،، سردیم اصلا نمیخورم،، والا دیگه موندم چه کنم، شمام متاهلی

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
میگن گرمیجات بخورم،، خب دوماه خودمو بستم به گرمیجات،، سردیم اصلا نمیخورم،، والا دیگه موندم چه کنم، ش ...

فقط همینو میگن؟‌ بعضی مواقع ادم میمونه چیکار کنه واقعا ..نمیدونم چی بگم .بشدت درکت میکنم 

من نه مجردهستم .سنم کمه و واقعا اذیت ام از این شرایطم