2789
عنوان

ازناراحتی زیاد منوشوهرم تاالان خوابمون نبرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 105 پست
خیلی ممنون فقط یک‌سوال دیگه حضوری باید وقت بگیریم؟

اره واس خونه باید حضوری بری اگر نزدیکی که اسمتو مینویسی میپرسی ساعت چند بیام ،اگر هم دوری ک باید بشینی تا نوبتت شه فقط این ک خیلی شلوغه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بنده حقیرخدام که دل بزرگی ندارم نمیتونم شوهرمم خیلی این حرفای توروگفت ولی نمیتونم

میتونی انقد تلقین نکن

برو از دور ببینش

ب خدا بگو مهرشو ب دلم بنداز

بجای اینکه هی دعا کنی خدا اول بچه خودتو بهت بده دعا کن خدا مهر اون بچه رو بندازه ب دلت و بعدش بهت چندین تا بچه ی خودتو بده...راهش اینه.جز این بری یا نمیشه یا اگر بشه سخت میشه ها....سخت

اینارو میدونم ک میگم

میتونی انقد تلقین نکن برو از دور ببینش ب خدا بگو مهرشو ب دلم بنداز بجای اینکه هی دعا کنی خدا اول ...

هرازگاهی میادخونمون یامیبریمش پارک ورستوران امتحان کردم حسم بهش درست نمیشه.باهاش خوبم ولی نمیتونم مادری کنم براش

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ممنون انجام میدم حتما 

خداییش اگه انشالله دامنت سبز شد واسه خواهر منم دعا کن 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
چشم حتما

فدای چشات

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨