2789
عنوان

ازناراحتی زیاد منوشوهرم تاالان خوابمون نبرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 105 پست

عزیزم ی راه بهت میگم یبار هزینه کن بیا مشهد اینجا ی دکتر طب سنتی هست کارش تجربیه انقد کارش تو درمان ناباروری خوبه که بهش مدرک طبابت دادن و مطب داره تو بیمارستان هم ویزیت میکرد از شهرهای اطراف میان واس درمان ۹۹درصد مواقع جواب میده خاله خودم بعد ۷سال سقط مکرر جای ایشون رفت و الان دوتا بچه داره خاله دیگمم بچه دار نمیشد اون هم رفت جاش الان بچه داره باید بگم روی دستش فقط خداست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استراحت مطلق کردی؟از توالت فرنگی استفاده کردی؟

آره خونه مادرم بودم همه چیزورعایت کردم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
ذخیرم خیلی پایینه.تآثیر داره ؟

ذخیره ات چنده؟

منم بچه دار نمیشم رفتم دکتر آزمایش و سونو.ذخیره ام  1.5 بود.کمه؟

دوستم گفت عرق رازیانه بخور.این ماه دارم میخورم ببینم میشه یا نه.گفت هم خودش هم دوستش اینطوری باردار شدن.

ذخیره ات چنده؟ منم بچه دار نمیشم رفتم دکتر آزمایش و سونو.ذخیره ام  1.5 بود.کمه؟ دوستم گفت عرق ...

من یکسال پیش ۷دهم بود زیره یک.بازتوبهتری

عزیزم ی راه بهت میگم یبار هزینه کن بیا مشهد اینجا ی دکتر طب سنتی هست کارش تجربیه انقد کارش تو درمان ...

آدرسشوبگو دیگه هر چی باشه انجام میدم

بچه یکی ازاقوام که مادرش فوت شد وپدرشم معتادبود شوهرم میخواست بیاره بزرگ کنیم بشدت مخالفت کردم...بچه ...

میدونستی بچه اولو ک از بیرون بیاری بعدش دامنت سبز میشه؟

زندایی من چندین سال بچه دار نشد بعد بچه از بهزیستی آورد

یهو خدا بعد از اون ۳ تا بچه پشت هم بهش داد

یکی دیگ از اشناهامون همین شد. بچه اول رفت اورد،بعد خدا بچه دیگ بهش داد

گیرکار همینه. خدا به یه نحوی میخواد اون بچه،های بی سرپرست هم خانواده دار بشن

اگر هنوزم میتونی بیاریش بیار.بخدا تو میتونی سرنوشت اون بچه،رو زیر و رو کنی‌.اون بچه با تو میتونه یه آدم مفید و خوب و خوشبخت باشه.ولی با پدر معتاد ک بی مهر مادر چی میخواد بشه؟ بخدا جوری بعدش خدا بهت بچه میده باور نمی‌کنید... من ب چشم خیلیارو دیدم‌‌‌....

بچه یکی ازاقوام که مادرش فوت شد وپدرشم معتادبود شوهرم میخواست بیاره بزرگ کنیم بشدت مخالفت کردم...بچه ...

دقیقا برا عمو منم این پیش اومد وقتی بچه دیگ آوردن دو ماه بعد در کمال ناباوری زن عموم باردارشدن  بعدش الان جز اون بچه یتیم سه تا خودش آورد گاهی خدا امتحانت میکن عزیزم