2777
2789

سلام  بچه ها 

من دو سال و نیمه با یه اقایی تو رابطم ، اول من عاشق شدم و سنم کم بود و نادان بودم و  بهش گفتم 

اوایل خیلی اذیتم کرد ، دروغ گفت بهم و اخرشم کات کرد 

بعد یه مدت برگشت ، دیگه باور کردنش برام سخت بود برا همینم باهاش ب بهونه درس خوندن خدافظی کردم که یکی از اعضای خانوادم از رابطمون خبر دار شد و خیلی هم متعصب هستن و یه کتک خیلی بد زدنش من هم کتک خوردم 

از اون روز شاید بیشتر از ده بار خاستگاری اومد وادمای مختلفی رو واسطه قرار داد خودم باورش برام سخت بود که میگفتن اعصابش خورد شده و واقعا دوست داره 

ادامش تو پست بعدی میگم 

توی مدتی ک اومد خاستگاری هیچ ارتباطی باهاش نداشتم و به ادمای مختلفی گفته بود ک بهش زنگ بزنم  باهام حرف داره ولی من دیگه نخاستم 

تا دو سه ماه پیش که انلاین شدم و پیام داد مه میدونم تویی جوابم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه چیکارمیکنه؟یه مثال بزن شاید توحساسی

خودش میدونه روی اینکه پیامم دیر سین بشه چقد حساسم ،هروقتم بهش میگم میگه در حد توانم به ا زود سین میکنم درگیرم درکم کن 

تا یه مدت خوبه بتزم همونطوری میشه 

وقتی قهر میکنم خودشمیدونه چ اخلاقی دارم اما به زور پیش قدم میشه و کلی غرور داره هنوزم برام 

البته نسبت به اوایل خیلی لهتره خیای زیاد 

اون موقه ک من خوب بودم اون نبود الان برعکس شده 

نمونه چتامون و بخثامون تو تاپیک اولم شاتش هست

خودش میدونه روی اینکه پیامم دیر سین بشه چقد حساسم ،هروقتم بهش میگم میگه در حد توانم به ا زود سین میک ...

ببین عزیزم به نظرم خیلی حساس شدی.این دیرجواب دادناطبیعیه مخصوصا واسه آقایون.آدمیزاده شاید اصلا حالش خوب نباشه درگیرباشه.توباید واسه اون بشی منبع آرامش هروقت حالش خوب نبود بیاد پیش تو به توتکیه کنه.انقدخودتوضعیف نشون نده.انتظاراینم نداشته باش که اون آدم تمام وکمال واسه توباشه‌.خودتم نبایداینطوری باشی