2777
2789
عنوان

خدایا چقدر بی پناهی سخته

214 بازدید | 23 پست

از صبح شوهرم رفته خونه مادرش من وبا بچه ها گذاشته تنها منم امردز دوستم زنگ زد گفت بیا بریم آرایشگاه رفتم دوساعت بعد برگشتم بچه هام بزرگن الان شوهرم اومده دعوا راه انداخته چرا رفتی وایمیستادی خودم میبردمت .همش حرف مفته ۹ شب میتد خونه نون هم من میرم میخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه یکشنبه بگو‌میخوام برم ارایشگاه ببین میاد ببرتت

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

فردا تولد بابام هست بهش گفتم گفت بگو نه ما نیستیم.یه هفته هست عموم عمل کرده نمیزاره برم ملاقات

بشین باهاش حرف بزن بگو چرا مانیسیم اگرم اون نمیاد تو خودت برو برا ملاقاتم همینطور