2777
2789
عنوان

فقط حاجت دارا بیان

147 بازدید | 15 پست

"حاجت روایی نيمه ماه قمری از باب الحوائج  طریقه ختم: ۴ شب جمعه(پنجشنبه شب) سوره یاسین میخونین به این طریق که پنجشنبه اول یک مرتبه سوره یاسین میخونین هدیه به باب الحوائج میکنین پنجشنبه دوم دو مرتبه میخونین و هدیه به ایشون میکنین پنجشنبه سوم سه مرتبه میخونین و هدیه به ایشون میکنین پنجشنبه چهارم چهار مرتبه سوره یاسین میخونین و به نیابت از باب الحوائج هدیه میکنین به مادرشون بانو ام البنین🌸🤲😍انشاالله حاجت روا شین  

همتون التماس دعا

اعظم رو تو دعاهاتون فراموش نکنین"

این ختم همیشه در نزدیک ترین شب جمعه ای انجام میشه که قبل از نیم ماه قمری باشه

چون فردا پانزدهم ماه قمری هست پس امشب وقتشه 

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از امشب شروع کردم  التماس دعا

عزیزم برام دعا میکنی یه حاجت خیلی مهم دارم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

منم امشب شرو کردم ان شا ء الله ک هممون حاجتروا شیم،راسی یه ختم گروهی دعای توسل برا پنج شنبه اینده داریم هرکی خواست بیاد تاپیک اخرم اسمشو تو لیست بزاره به امید حاجت روایی همگیمون

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
حتما عزیزم  ان شاء الله که حاجت روا بشی

ممنون گلم🧡

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔