2777
2789
خیلی عمل راحتیه. برای من فردای عمل دکتر تامپون رو درآورد،فقط یک روز از راه دهان نفس کشیدم.خدایی یه ذ ...

کجاعمل کردی عزیزم کی عمل کردی

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل کردی میای اینجا خبربدی چجوری بود چقدر قیمت دادن بهت

حتمآ میام گلم قیمتم بهم گفتن ۳۰میلیون بیعانه هم دادم توکل بخدامیرم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
چقدردادی اونموقع راضی بودی

اون موقع یازده میگرفت اما چون خواهرم کادر درمان کلینیک بود پول اتاق عمل رو فقط دادم دکتر خودش ازم پول نگرفت.من پنج و نیم دادم.مطبش بلوار اندرزگو تهرانه.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اون موقع یازده میگرفت اما چون خواهرم کادر درمان کلینیک بود پول اتاق عمل رو فقط دادم دکتر خودش ازم پو ...

خواهرت اونجاس نمیدونی الان چقدر میگیره

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
انشالله که به خوبی پیش بره همه چی

قربونت انشالله من استرس دارم میگم نمیرم یوقت🤣🤣🤣

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
چقدردادی اونموقع راضی بودی

من که خیلی خیلی راضی بودم و هستم. چندسال بود دوست داشتم عمل کنم اما میترسیدم.اگر میدونستم اینقدر راحته خیلی زودتر عمل میکردم.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰